Bekende Arnhemmer in Monte Carlo gespot met grote voetbalnamen

Bekende Arnhemmer in Monte Carlo gespot met grote voetbalnamen

Yasin Köylü, bekend van De Gastronoom (cafetaria en zaalvoetbal) uit Arnhem was afgelopen woensdag in Monte Carlo om de 20e editie van de Golden Foot Monaco Award bij te wonen. Prins Albert de tweede zorgde persoonlijk voor de uitreiking van de bijzondere prijzen aan alle bekende voetbalnamen.

Ook de Turkse legende en toptrainer van Turkije en Galatasaray was een van de prijswinnaars. Samen met Lewandowski en onder andere Juan Sebastion Veron namen ze hun prijs in ontvangst. Arnhemmer Yasin Köylü was daar ook als echte voetbalfan bij. Ondanks alle drukte in de horeca, zijn passie voor zijn werk kon hij het niet laten om aanwezig te zijn in Monaco. Zijn andere passie; namelijk het voetbal en Galatasaray woog zwaarder vanwege deze unieke kans.

Hieronder (van Links naar rechts) alle prijswinnaars samen met de beroemde prins van Monaco.

  1. Fatih terim (golden foot legend prijs)
  2. Prins Albert II (baas van Monaco)
  3. Robert Lewandowski (speler van het jaar)
  4. Kosovare Asllani (speelster van het jaar bij de vrouwen
  5. Emilio Butragueño (golden foot legend prijs) heeft dik 11 seizoen destijds bij real madrid gespeeld. 1984 tm 1995.
  6. Juan Sebastián Verón (beroemde argentijnse speler met name in de jaren 98 tm 2006 die gepspeeld heeft onderanderen voor inter, lazio roma, manchester united, chelsea, sampdoria.


Bij de Golden Foot Monaco Award kiezen elk jaar 3 legendes uit onder de trainers en speler.
En de speler en speelster van het jaar. Degene die de prijs wint kan het niet nog een keer gaan winnen. En de prijswinnaars moeten minimaal 28 jaar of ouder zijn. Dus jonge prijswinnaar bestaat niet zoals een Mbappe of Frenkie de Jong kan dus nietZ

Alle prijswinnaars krijgen een gouden voetafdruk van hunzelf als prijs. Ook wordt een speciale steen gemaakt met het zelfde afdruk wat terecht komt in de zogeheten Champions Promenade. Dus is Terim binnenkort hierop op te bewonderen zoals alle andere winnaars; van Maradona tot Ronaldo Ibrahimovic en de Braziliaanse Ronaldo en ga zo maar door.

Fatih Terim en Yasin Köylü hebben nog lang nagepraat over Galatasaray, Vitesse, De Gastronoom Futsal en de Eredivisie. De Turkse trainer volgt alles nog wekelijks en heeft veel vrienden in Nederland. De kans is dus groot dat we Fatih Terim binnenkort in Arnhem zien met een frietje speciaal.

Heel toevallig was Arnhemmer Köylü niet in Monaco om aanwezig te zijn bij de uitreiking. Hij is via zijn voetbalnetwerk persoonlijk uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Het is niet zo dat Lewandowski en Fatih Terim wekelijks een frietje komen eten bij de Gastronoom, zoals Openda dat wel deed als speler van Vitesse.

ReactiesRelated Articles

Onderhoudswerkzaamheden Ijssellaan zorgen voor veel overlast

De noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden aan de Ijssellaan zorgen voor veel overlast bij bewoners in de wijk. Buurtbewoners klagen dat de wijk

Klaas-Jan Huntelaar ging met iedereen op de foto bij de Arnhemse Boys

De 33-jarige Klaas-Jan Huntelaar was zaterdagochtend om 08.30 uur in de Arnhemse wijk Schuytgraaf. De spits van Ajax was tot

Gratis mondkapjes voor inwoners met Gelrepas

Arnhem gaat inwoners met een Gelrepas van 13 jaar of ouder twee mondkapjes bezorgen. Een persbericht hierover werd door de