Centrum Arnhem onrustig door aanstaande huwelijk bekende Arnhemmer

Centrum Arnhem onrustig door aanstaande huwelijk bekende Arnhemmer

De bekende Arnhemmer Basel Al Shabbout gaat binnenkort trouwen. Iemand met ervaring weet dat hij hiervoor een stukje vrijheid gaat inleveren. Om hier nog enigszins van te genieten is hij met een petitie door het centrum van Arnhem gegaan. Zijn doel? 100 handtekeningen verzamelen en dit overhandigen aan zijn vrouw.

Uw slimste horeca leverancier | Kortingscode = TERRAS2023

Veel Arnhemmers waren verward bij het zien van deze actie. Zo dachten sommigen dat het om een aflevering van jachtseizoen ging, met daarin DJ Khaled ik de hoofdrol.

Zelfs steun door Alexander Pechtold


Veel bezoekers van het centrum waren gretig hem te helpen. Zo heeft hij zelfs een steunverklaring gescoord van oud D66 fractievoorzitter Alexander Pechtold. Uiteindelijk is het Al Shabbout gelukt 100 handtekeningen te verzamelen. Of zijn aanstaande vrouw hiermee akkoord is gegaan is nog niet bekend.

http://Www.ozkaraadvocaten.nl


Related Articles

Unieke situatie in horecaland: Bezorgrestaurant stopt per direct met Thuisbezorgd.nl

Velen reageerden verbaasd toen bekend werd dat Eetcafe Collega’s uit Arnhem per direct stopte met de samenwerking met Thuisbezorgd.nl Het

Vrouw komt haar verkrachter tegen en neemt wraak

Iedereen moet de handen thuis houden of dit nou om ruzie gaat of het ongewenst aanraken van een ander is.

Wereld Onbekend bezorgt Geluksmomentjes

Wereld Onbekend introduceert: de Gelukstour! Dit jaar bezorgt Wereld Onbekend vlak voor de feestdagen Geluksmomentjes bij degenen die wel wat

Geverifieerd door MonsterInsights