22-jarige Arnhemmer heeft pechdag en wordt opgepakt met een vuurwapen

22-jarige Arnhemmer heeft pechdag en wordt opgepakt met een vuurwapen

De politie maakte bekend dat een 22-jarige Arnhemmer zaterdag is opgepakt vanwege het dragen van een vuurwapen. Om wat voor vuurwapen het gaat is niet bekend gemaakt.

Het bijzondere is dat de Arnhemmer er alles aan heeft gedaan om op te vallen. Zo heeft een oplettende conducteur gezien dat de 22-jarige man bij het instappen zijn wapen liet vallen en weer opraapte om het weg te stoppen. Waarop de politie is gebeld.

Advocaat voor uwv zaak nodig?

Met meerdere agenten heeft de politie in de trein gezocht naar de verdachten en zijn verboden vuurwapen. Niet veel later was het raak toen de Arnhemmer werd gecontroleerd en er een vuurwapen werd ontdekt.

De man werd direct gearresteerd en meegenomen door de politie. Meer informatie over de verdachte en zijn aanleiding om een wapen te dragen is niet bekend!

Horeca terrasmeubilair nodig? Kortingscode: TERRAS2023



Related Articles

VIDEO Agressieve man die dame (26) neerstak op steenstraat opgepakt

De agressieve man die in juni 2018 een 26-jarige meisje neerstak op de steenstraat is zeer recent opgepakt. Eind juli

Landelijke Wietproef: In 2021 ook legale wiet in Arnhem

Arnhem is ook uitgekozen tot een van de tien gemeenten die deelnemen aan een landelijke wietproef. Behalve Arnhem doen ook

Splinternieuwe Transporter van Marokkaan in Presikhaaf uitgebrand

Een splinternieuwe Transporter van een Marokkaanse Arnhemmer is vannacht rond half drie uitgebrand. Ooggetuigen melden dit aan HaberArnhem. Dit gebeurde

Geverifieerd door MonsterInsights