22-jarige Arnhemmer heeft pechdag en wordt opgepakt met een vuurwapen

22-jarige Arnhemmer heeft pechdag en wordt opgepakt met een vuurwapen

De politie maakte bekend dat een 22-jarige Arnhemmer zaterdag is opgepakt vanwege het dragen van een vuurwapen. Om wat voor vuurwapen het gaat is niet bekend gemaakt.

Het bijzondere is dat de Arnhemmer er alles aan heeft gedaan om op te vallen. Zo heeft een oplettende conducteur gezien dat de 22-jarige man bij het instappen zijn wapen liet vallen en weer opraapte om het weg te stoppen. Waarop de politie is gebeld.

Advocaat voor uwv zaak nodig?

Met meerdere agenten heeft de politie in de trein gezocht naar de verdachten en zijn verboden vuurwapen. Niet veel later was het raak toen de Arnhemmer werd gecontroleerd en er een vuurwapen werd ontdekt.

De man werd direct gearresteerd en meegenomen door de politie. Meer informatie over de verdachte en zijn aanleiding om een wapen te dragen is niet bekend!

Horeca terrasmeubilair nodig? Kortingscode: TERRAS2023Related Articles

Allereerste Turkse kebab-drive in Nederland komt in Arnhem

Arnhem schrijft historie met de allereerste kebab-drive van Nederland . Een woordvoerder van de bekende Arnhemse kebabzaak Chico’s Place bevestigde

Bekende Arnhemmers zien bruidegom Erhan Bayram de lucht in vliegen

Veel bekende Arnhemmers waren zaterdag 28 januari aanwezig bij de bruiloft van Erhan Bayram en Humeyra Cam. De zoon van

Maandag voorstel VVD over lagere parkeertarieven in Arnhem

De fractievoorzitter van de VVD in Arnhem, Leendert Combee, heeft via twitter bekend gemaakt maandag een motie in te dienen

Geverifieerd door MonsterInsights