Politie treft midden in de nacht peuter(2) aan op station

Politie treft midden in de nacht peuter(2) aan op station

In de nacht van woensdag op donderdag heeft de politie een 2-jarige peuter gevonden die alleen rondliep op Centraal Station in Arnhem. De peuter liep rond in een shortje en een rode shirt, zonder ouders om zich heen. De politie had geen idee waar de peuter vandaan gekomen was en alleen rondliep op Centraal Station. Waar hij vandaan kwam, was op dat moment ook niet duidelijk.

advocaat vreemdenlingenrecht letselschade arnhem

Oproep via Burgernet heeft snel geholpen

Niet veel later werd er een oproep gedaan via Burgernet om hulp te krijgen van inwoners van de stad. Na de oproep via Burgernet, dat de politie een 2-3-jarige jongetje heeft gevonden, werd het kindje al vrij snel naar zijn huis gebracht. Kennelijk hadden de ouders ook door dat ze opeens met minder man ware in huis. De politie deelde verder weinig informatie over de situatie om iedereen in bescherming te nemen. Wel is inmiddels bekend dat er geen sprake is van een strafbare feit.

Nachtelijke reis peuter blijft nog steeds een raadsel

Maar nog steeds blijft het een raadsel, hoe een peuter van 3 jaar na middernacht op Centraal Station, alleen aan het rondlopen was. De enigen die hier antwoord op kunnen geven, zijn de ouders die we niet kunnen bereiken. Ook is niet bekend hoelang het kindje heeft gelopen om het station te brengen, of dat hij gewoon om de hoek woonde.

Laatste nieuws Arnhem



Related Articles

20-jarige scooterrijder met kapmessen rijdt in op politieagenten

20-jarige scooterrijder met kapmessen rijdt in op politieagenten

Doodgereden Arnhemse overvaller was geen Turk of Marokkaan

De overvaller die vorige week in Arnhem werd doodgereden blijkt geen Turkse of een Marokkaanse achtergrond te hebben. Op social

Gratis compost tijdens compostdag in Arnhem

Zin om uw balkon- of tuinplanten eens extra te vertroetelen? Kom dan op zaterdag 19 maart naar het afvalbrengstation voor

Geverifieerd door MonsterInsights