Politie treft midden in de nacht peuter(2) aan op station

Politie treft midden in de nacht peuter(2) aan op station

In de nacht van woensdag op donderdag heeft de politie een 2-jarige peuter gevonden die alleen rondliep op Centraal Station in Arnhem. De peuter liep rond in een shortje en een rode shirt, zonder ouders om zich heen. De politie had geen idee waar de peuter vandaan gekomen was en alleen rondliep op Centraal Station. Waar hij vandaan kwam, was op dat moment ook niet duidelijk.

advocaat vreemdenlingenrecht letselschade arnhem

Oproep via Burgernet heeft snel geholpen

Niet veel later werd er een oproep gedaan via Burgernet om hulp te krijgen van inwoners van de stad. Na de oproep via Burgernet, dat de politie een 2-3-jarige jongetje heeft gevonden, werd het kindje al vrij snel naar zijn huis gebracht. Kennelijk hadden de ouders ook door dat ze opeens met minder man ware in huis. De politie deelde verder weinig informatie over de situatie om iedereen in bescherming te nemen. Wel is inmiddels bekend dat er geen sprake is van een strafbare feit.

Nachtelijke reis peuter blijft nog steeds een raadsel

Maar nog steeds blijft het een raadsel, hoe een peuter van 3 jaar na middernacht op Centraal Station, alleen aan het rondlopen was. De enigen die hier antwoord op kunnen geven, zijn de ouders die we niet kunnen bereiken. Ook is niet bekend hoelang het kindje heeft gelopen om het station te brengen, of dat hij gewoon om de hoek woonde.

Laatste nieuws ArnhemRelated Articles

Turkse Arnhemmers ook trots op Vitesse na bekerwinst

Vitesse won afgelopen zondag voor het eerst in de historie een prijs. Ten koste van AZ sleepte het de KNVB

‘Flitsbezoek’ bekende Kylie Jenner naar Arnhem is het onderzoeken waard

De redactie geloofde het in eerste instantie niet toen we werden getipt over een flitsbezoek van Kylie Jenner naar Arnhem.

Openingstijden Stadhuis en Loket Zuid rondom de feestdagen

Op donderdag 24 december (kerstavond, de dag voor kerst) en donderdag 31 december (oudjaarsdag) is het Loket Zuid geheel gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights