Youri Roseboom scoort weer voor MASV, Elsweide laat drie punten liggen bij Diepenveen

Youri Roseboom scoort weer voor MASV, Elsweide laat drie punten liggen bij Diepenveen

Bij MASV begint alles weer langzaam te draaien. Het elftal van Dennis van Beukering stond voor de rust heel knap met 2-0 voor via Djordy de Lorme en Baggi Wallenburg. De bezoekers uit Aalten (AZSV) kwamen goed terug, met de 2-1 die via een strafschop werd gemaakt. Pas in blessuretijd kopte Youri Roseboom de 3-2 voor de Arnhemmers. (foto: bron Elsweide)

Elsweide ging in de vierde klasse op bezoek bij de nummer twee van de competitie in de vierde klasse. Thuis verloor Elsweide nog met 3-4 tegen Diepenveen door in de slotseconden een tegendoelpunt te incasseren. Zondag zou het bijna net andersom eindigen. Spits Ergun Cakir zag zijn kopbal in de slotseconden net niet over de lijn gaan. Elsweide was sterker dan Diepenveen, alhoewel beide teams enorme kansen kregen om te scoren.

Eldenia kon niets anders dan klagen omdat het via een bijzondere goal met 1-0 verloor tegen DVV. De goal kwam via een schermutseling in contact met de scheidsrechter en belandde daarna over de streep. Ondanks contact met de scheidsrechter bleef de stand gewoon op 1-0. Lekker loopt het dus nog niet bij Eldenia. De Arnhemmers staan tiende met 17 punten, voorlaatste RKTVC heeft 10 punten.

VDZ had een wat minder week tegen Colmschate. De Arnhemmers begonnen slecht tegen Colmschate en binnen twee minuten was het al raak. Voor de rust stonden de Arnhemmers met 2-0 achter, pas na de rust scoorde VDZ via een penalty van Hendriksen werd het 2-1. Helaas voor VDZ bleven de drie punten bij de tegenstander.

Bij SML is er niets om te klagen. Het elftal van Muhaiman Samir gaat wonderbaarlijk goed om met de kansen. De spitsen scoren bij SML, terwijl de defensie zo sterk is als een Chinese muur. Al drie wedstrijden krijgen de Arnhemmers geen tegendoelpunten. Zondag scoorde Nourdin Bergwerff de 1-0 en Redouan Eddarkoui scoorde de 2-0 voor de Arnhemmers. SML staat hiermee zesde in de derde klassse. .

Hypotheekadviseur en aankoopbegeleider bij OZQUR

Eendracht Arnhem overleefde de uitwedstrijd tegen SDZZ door met 1-2 te winnen. Het elftal van Samir Yazilitas maakte het nog spannen door de 2-1 te incasseren, waardoor SDZZ nog hoop had. Eendracht stond voor de rust met 1-0 voor door een doelpunten van Jafed Niaz. De 0-2 werd gemaakt door Dennis Borman. Eendracht staat op dit moment tiende in de competitie met 10 punten.



Related Articles

Dankzij Linkplace komen werkgevers in contact met zelfstandige professionals

Linkplace is niew in het leven geroepen om werkgevers en professionals te verbinden. Het blijft namelijk een karwei om de

‘Waarom Turkije code oranje heeft snap ik nog steeds niet’

De bekende Make-Up Artist Nehir Karacabay van MP Brows is terug van vakantie. Dit maakte de Ombre-expert bekend via social

Schoolvoetbaltoernooi in Arnhem blijft toch een spektakel

Het schoolvoetbaltoernooi in Arnhem blijft toch een spektakel in Arnhem. Alle basisscholen doen er aan mee en leveren heren en

Geverifieerd door MonsterInsights