Wereldhave viert feestelijke opening van eerste ‘health & fit’ gezondheidsplein in Full Service Center Presikhaaf Arnhem

Wereldhave viert feestelijke opening van eerste ‘health & fit’ gezondheidsplein in Full Service Center Presikhaaf Arnhem

Afgelopen week vierden Wereldhave en de ondernemers van Full Service Center Presikhaaf de officiële opening van het eerste ‘health & fit’ gezondheidsplein. Met de opening van het nieuwe gezondheidsplein wordt het centrum verrijkt met een uitgebreid aanbod in de categorie gezondheid en sport, wat bezoekers nieuwe redenen geeft om Presikhaaf te bezoeken. CEO Matthijs Storm van Wereldhave verrichtte de openingshandeling van het nieuwe ‘health & fit’ plein, samen met de daar gevestigde ondernemers Yagmur en Emre Zorlu van Beweegcentrum Lenta, Amber van der A en Wilma Riggeling van Tandzorg Arnhem en Mark Verschuren van Sanquin

Gezondheidsplein Health & Fit

Health & fit is een cluster van ondernemers in de gezondheidszorg, ontwikkeld tot een volwaardig gezondheidsplein. Rondom het gezondheidsplein is veel aandacht besteed aan vergroening en openbare zitplaatsen, waardoor een groene oase van rust is gecreëerd. Direct aan het plein vinden bezoekers Beweegcentrum Lenta, Sanquin Bloedvoorziening, tandartspraktijk Tandzorg Arnhem en Huidkliniek Elis Clinic. Daarnaast biedt Presikhaaf ook nog een Basic-Fit sportschool en een apotheek.

Matthijs Storm, CEO van Wereldhave, zegt hierover: “Het toevoegen van nieuw en beter aanbod op het gebied van gezondheidszorg en fitness is een belangrijk onderdeel in de transformatie van onze Full Service Centers. Ik ben trots dat we dit nieuwe gezondheidsplein in Presikhaaf samen met de ondernemers nu officieel openen. De eerste resultaten van de ondernemers op hun nieuwe locaties zijn zeer bemoedigend. Ook in andere steden waar Wereldhave actief is werken we graag samen met gemeenten en ondernemers aan het toevoegen van health & fit clusters in het centrum.”

Hypotheekadviseur- en aankoopbegeleider Ozlem Ozay van OZQUR


Related Articles

Met BM Life extra korting op aanvullende- en tandartsverzekering

Klanten van Zilveren Kruis genieten collectiviteitskorting bij BM Life. Dit maakte directeur Mehmet Keskin bekend, tijdens een informatieavond, georganiseerd door

Van AZ 2000 in Arnhem naar Fenerbahce Istanbul

De 19-jarige Ferdi Kadioglu begon zijn voetballoopbaan illegaal bij de Arnhemse voetbalclub AZ 2000. De toen 4-jarige voetballer trainee bij

Geverifieerd door MonsterInsights