Ali Deniz en Bahadir Arabaci aanwezig bij bouwwerkzaamheden Gastronoom

Ali Deniz en Bahadir Arabaci aanwezig bij bouwwerkzaamheden Gastronoom

Gastronoom-directeur Ali Deniz en zakelijke partner Bahadir Arabaci waren onlangs aanwezig bij de start van de bouwwerkzaamheden van de nieuwste vestiging van de Gastronoom in Arnhem. De twee voetbalgoeroes uit Arnhem kennen elkaar nog goed uit hun tijd bij ESCA (AFC Arnhem) en Elsweide en zijn nu ook succesvol op zakelijk gebied.

Gastronoom blijft groeien
De succesvolle Turkse Arnhemmer maakte eerder al bekend dat de Gastronoom blijft groeien en een vestiging gaat openen in de Arnhemse wijk Schuytgraaf. Kwalitaria Gastronoom zal naar verwachting rond 10 mei officieel opengaan.
Gestart met afronding winkel
Vrijdagmiddag was de start van de bouwwerkzaamheden van nieuwste vestiging van de Gastronoom. De Arnhemse cafetaria-keten timmert succesvol aan de weg en heeft inmiddels meer vestigingen dan de McDonald’s in Arnhem. Na De Gastronoom in Schuytgraaf komen er ook mogelijk nieuwe vestigingen in Arnhem.

Binnenkant Gastronoom Schuytgraaf

 

De twee Arnhemse zakenpartners gingen vrijdag een kijkje nemen bij de start van de werkzaamheden. De winkels in het winkelcentrum zijn inmiddels gebouwd door Multi Netherlands en zullen nu helemaal klaar gemaakt worden voor de opening in mei.
ReactiesRelated Articles

Nee-stemmers komen met onzin dat Stadsblokken en Meinerswijk worden volgebouwd

Het referendum over Stadsblokken-Meinerswijk (overkant Rijnkade) komt steeds dichterbij en zorgt ook voor veel spanning bij de Nee-stemmers in Arnhem.

Deze Arnhemmers veranderen jouw tuin in een unieke kunstwerk

Arnhem heeft er een nieuwe tegelzetbedrijf erbij. De gebroeder’s Karaca van Karaca Bouw doen allerlei bouwwerkzaamheden en laten iedereen letterlijk

Wietkwekers in Arnhem hebben straks een probleem…

Wietkwekers die mee willen doen aan een landelijk experiment kunnen zich vanaf 1 juli 2020 melden als ‘teler’. Vanaf 1