Dierense Fatih Terim ontvangt Arnhemse Boys op bezoek

Dierense Fatih Terim ontvangt Arnhemse Boys op bezoek

Dierense Fatih Terim ontving afgelopen zondag Arnhemse Boys op bezoek.

Iparator Chief
Terim uit Dieren, Erhan Ciftci, speelde afgelopen zondag met zijn mannen van Dierense Boys zondag 3 tegen Arnhemse Boys zondag 4. In Dieren was er een zeer doelpuntrijk duel te zien. Rond 12 uur stonden de spelers en trainers op het veld om de warming-up uit te voeren om zo 12.30 uur de aftrap te kunnen nemen. Het prachtige weer in combinatie met een thuiswedstrijd trok veel toeschouwers om de heren uit hun dorp aan te moedigen.
Slotfase
Arnhemse Boys wisten al snel de scoren en zo stond er 0-1 voor de uitspelende heren. De spits uit Dieren Hidayet Karademir, bekend als Zlatan, wist er in de eerste helft twe te maken waardoor Terim met zijn team op 2-1 voorsprong wist te zetten. Vlak voor het einde van de eerste helft kwam de gelijkmaker. De spelers gingen met een 2-2 gelijkspel de rust in. Arnhemse Boys startten sterker aan de tweede helft en wisten op 2-4 voorsprong te komen. Tien minuten voor tijd wist Dieren wat spanning in het spel terug te brengen na een doelpunt van de ervaren spits Alihsan Yilmaz, 3-4. Terwijl de uit spelende heren zeker waren van hun 3 punten, kwam de Dierense Zlatan in actie  met een afstandsschot van ongeveer 20 meter. Dit schot zorge ervorr dat de bal strak in de kruising kwam en de eindscore bepaalde, 4-4.
Bekende Arnhemmer
Naast het feit dat er acht doelpunten waren gevallen, veel toeschouwers aanwezig waren, het ruim 21 graden was, was er ook bekend Arnhems gezicht. De medewerker van 100% Voetbal uit Arnhem, Kevin, heeft naast het veld met meerdere mensen gesproken. De gesprekken gingen vooral over voetbal(schoenen). Op de vraag aan Kevin waarom hij zelf geen naam op zijn schoen had, kregen we uitleg dat hij dit ook had maar op leren voetbalschoenen het na een tijd eraf valt.

ReactiesRelated Articles

VIDEO Deze man geeft een les MENSELIJKHEID aan de hele wereld

Deze man geeft een les menselijkheid aan eigenlijk heel de wereld. Iemand die stikt van het geld zou deze actie

Sinan Bagci is ook per direct clubloos

Het eerste elftal van Babberich dat uit kwam in de tweede klasse I is per direct uit de competitie gestapt.

Afgetrainde Bart Meekhof (50) is nog steeds de Gladiator van Arnhem

Sommige sportmannen en vrouwen krijgen altijd respect vanwege hun prestaties en leefstijl. Hoe ‘oud’ ze ook zijn. Dit is ook