Dierense Fatih Terim ontvangt Arnhemse Boys op bezoek

Dierense Fatih Terim ontvangt Arnhemse Boys op bezoek

Dierense Fatih Terim ontving afgelopen zondag Arnhemse Boys op bezoek.

Iparator Chief
Terim uit Dieren, Erhan Ciftci, speelde afgelopen zondag met zijn mannen van Dierense Boys zondag 3 tegen Arnhemse Boys zondag 4. In Dieren was er een zeer doelpuntrijk duel te zien. Rond 12 uur stonden de spelers en trainers op het veld om de warming-up uit te voeren om zo 12.30 uur de aftrap te kunnen nemen. Het prachtige weer in combinatie met een thuiswedstrijd trok veel toeschouwers om de heren uit hun dorp aan te moedigen.
Slotfase
Arnhemse Boys wisten al snel de scoren en zo stond er 0-1 voor de uitspelende heren. De spits uit Dieren Hidayet Karademir, bekend als Zlatan, wist er in de eerste helft twe te maken waardoor Terim met zijn team op 2-1 voorsprong wist te zetten. Vlak voor het einde van de eerste helft kwam de gelijkmaker. De spelers gingen met een 2-2 gelijkspel de rust in. Arnhemse Boys startten sterker aan de tweede helft en wisten op 2-4 voorsprong te komen. Tien minuten voor tijd wist Dieren wat spanning in het spel terug te brengen na een doelpunt van de ervaren spits Alihsan Yilmaz, 3-4. Terwijl de uit spelende heren zeker waren van hun 3 punten, kwam de Dierense Zlatan in actie  met een afstandsschot van ongeveer 20 meter. Dit schot zorge ervorr dat de bal strak in de kruising kwam en de eindscore bepaalde, 4-4.
Bekende Arnhemmer
Naast het feit dat er acht doelpunten waren gevallen, veel toeschouwers aanwezig waren, het ruim 21 graden was, was er ook bekend Arnhems gezicht. De medewerker van 100% Voetbal uit Arnhem, Kevin, heeft naast het veld met meerdere mensen gesproken. De gesprekken gingen vooral over voetbal(schoenen). Op de vraag aan Kevin waarom hij zelf geen naam op zijn schoen had, kregen we uitleg dat hij dit ook had maar op leren voetbalschoenen het na een tijd eraf valt.

ReactiesRelated Articles

Elsweide O13 schrijft historie met Bekerwinst in Eerste Klasse

Het JO13-1 elftal van Elsweide dat uitkomt in de Eerste Klasse van het KNVB jeugdvoetbal heeft afgelopen weekend de KNVB-beker

Ex-Graafschap-speler Veli Arslantas belangrijk voor ESA

De 27-jarige middenvelder van ESA is met de week waardevoller aan het worden voor zijn team. De Turkse Arnhemmer speelde

Celil Aldemir en Sercan Seker belangrijker dan ooit voor Elsweide

Elsweide heeft weer eens gewonnen. Het eerste elftal van de Arnhemse club uit de wijk Presikhaaf speelde een echte kraker