Ook PSV-trainer Stijn Schaars maakt kennis met Arnhemmer Eser Gürbüz

Ook PSV-trainer Stijn Schaars maakt kennis met Arnhemmer Eser Gürbüz

Vorige week werd de wedstrijd van topspits Eser Gürbüz met Go Ahead Eagles tegen Vitesse O16 nog afgelast vanwege het weer. Terwijl veel Arnhemmers Eser Gürbüz live wilden zien tegen Vitesse O16. Na een week wachten stond een andere kraker op de agenda. Go Ahead Eagles O16 mocht het zaterdag opnemen tegen PSV O16, waar tegenwoordig oud-voetballer Stijn Schaars trainer is.

Eser blijft de aandacht trekken van andere clubs

Eser Gürbüz blijft kalm ondanks zijn wekelijkse doelpunten bij Go Ahead Eagles. De Turkse Arnhemmer uit Presikhaaf is een fenomeen en blijft de aandacht trekken van allerlei voetbalclubs, zie de ranglijst hieronder. Hij speelt en scoort alsof hij amper tegenstand heeft. Kenners vergelijken de Arnhemmer met zijn vader Esen Gürbüz en Osman Akbulut, maar dan nog veel sneller en doeltreffender dan deze twee voormalige voetballers. Eser moet het natuurlijk ook nog allemaal laten zien in de eerste divisie.

(ads)

PSV-trainer Stijn Schaars heeft ook moeite met spits Go Ahead Eagles

PSV-trainer Stijn Schaars had zaterdag geen antwoord op de spits van Go Ahead Eagles. Ondanks een voorsprong na 4 minuten via Kaid Phiri Becker, scoorde Isai Middag(PSV) twee keer in twee minuten en stond PSV O16 met 1-2 voor. Vrij snel daarna zorgde Diego Wagimin voor de 2-2 voor de thuisploeg, waarna Eser Gürbüz er persoonlijk voor zorgde dat PSV met nul punten naar huis ging. De snelle spits maakte de 3-2 na 67 minuten en zes minuten later schoot hij ook de 4-2 binnen. De drie punten bleven dus in Deventer.

Turkse Arnhemmer blijft aan de lopende band scoren

De Turkse Arnhemmer blijft aan de lopende band doelpunten maken, terwijl Vitesse hem ooit niet goed genoeg vond. Zo vreemd was dat niet, omdat Vitesse dat vaker heeft met talenten die dan elders wel succesvol worden. Afgelopen jaar werd Go Ahead Eagles O16 nog kampioen in de tweede divisie met tegenstanders zoals FC Utrecht, FC Twente en PEC Zwolle. Het sterrenelftal van Go Ahead Eagles O16 waar Eser ook speelt, staat momenteel eerste in de eerste divisie met vier punten. Veel zegt dat natuurlijk niet omdat er nog krakers gaan volgen tegen Feyenoord, Ajax en bijvoorbeeld AZ.

De ranglijst ziet er naar twee wedstrijden als volgt uit:

2. AFC Ajax JO16-1 (4 pnt)
3. Feyenoord JO16-1 (3 pnt)
4. PSV JO16-1 (3 pnt)
5. Vitesse JO16-1 (3 pnt)
6. Sparta Rotterdam JO16-1 (3 pnt)
7. AZ JO16-1 (1 pnt)
8. FC Utrecht JO16-1 (1 pnt)

Woensdag 1 februari om 19.00 uur wacht de volgende kraker tegen Ajax. De bekerwedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Zuiderlaan in Twello.Related Articles

Partycentrum Maksim in Westervoort heeft een nieuwe eigenaar

Partycentrum Maksim aan de dorpstraat in Westervoort heeft sindskort een nieuwe eigenaar. Familie Gümüş uit Zutphen heeft een akkoord bereikt

Turkse minister van Handel: ‘Groei Turkije gaat wereld verrassen’

De Turkse economie zal ook in 2016 gaan groeien. Daarmee zal deze Turkse groei de wereld verassen, laat de Turkse

Filmpje ‘Orhan Baba’ en Ahmed Marcouch al 22.000 keer bekeken

De bekende Turkse Arnhemmer ‘Orhan Baba’ krijgt steeds meer bekendheid na zijn spontane filmpje met de aanstaande burgemeester van Arnhem

Geverifieerd door MonsterInsights