TUI heeft nu al 14% meer vakantieboekingen naar Turkije

TUI heeft nu al 14% meer vakantieboekingen naar Turkije

Turkije is ‘nog steeds’ hot voor de Nederlanders. Volgens een bericht van het AD gaan niet alleen Russen massaal naar Turkse badplaatsen, ook Nederlanders boeken veel meer vakanties dan in 2016. Volgens het artikel van het AD zit de toerisme in de Turkse badplaatsen deze zomer weer in de lift. (foto: pixabay)

Afgelopen week veel boekingen naar Turkije

Vooral in de afgelopen weken zijn er veel boekingen naar Turkije. De zomervakantie komt er aan, en hoe langer je wacht hoe duurder alles wordt. Reisorganisatie TUI heeft in de maanden januari tot en met mei nu al 14% meer tickets verkocht dan in 2016. En dit stijgt alleen maar. Turkije is de last-minute bestemming voor veel Nederlandse vakantiegangers. De hotels in Spanje en in Griekenland raken natuurlijk ook vol, en zijn over het algemeen veel duurder. In Turkije ben je ook veel goedkoper uit.

Toerisme naar Turkije bijna op oude niveau

Bij de andere reisorganisaties is de stijging rond de 5% in vergelijking met 2016. ‘Als de omstandigheden onveranderd blijven, zit het toerisme in 2018 weer op het niveau van de jaren voor de Turkse coup’, aldus Rovert Schmidt, eigenaar van reisbureau Tjingo. De helft van de vakantieboekingen tijdens de pinksterdagen hadden Turkije als bestemming.


ReactiesRelated Articles

Logisch dat VVD’er Dilan Yesilgoz anti-Turks is

Dilan Yesilgoz, een zeer liberale ‘Turkse’ dame Wie Dilan Yesilgoz niet helemaal kent of nog nooit van gehoord heeft denkt dat

´Moslims hebben hebben geld maar geen hersencellen´

De hoofdredacteur van Zaman Gisteren Vandaag, Mehmet Cerit, wordt uitgekotst door zijn omgeving. Woorden van gelijke strekking staan in een interview

Verklaring op facebook delen helpt niet om privefoto´s te beschermen

We zien ze weer voorbijkomen via facebook: ‘”Ik verklaar hierbij dat Facebook niets mag kopiëren of veranderen …” Het zijn woorden