Woensdag opening grootse HEMA van Gelderland in Presikhaaf

Woensdag opening grootse HEMA van Gelderland in Presikhaaf

De nieuwe locatie van de HEMA in winkelcentrum Presikhaaf zal woensdag officieel opengaan. De vestiging zal volgens verschillende bronnen meteen ook de grootste vestiging zijn van de HEMA in heel Gelderland.

Winkelcentrum op de schop 

Winkelcentrum Presikhaaf zal tot en met eind 2018 op de schop gaan vanwege allerlei verbouwingen en verhuizingen. De sloop van de voormalige Rabobank aan het Gildemeesterplein was al een begin van een grote vernieuwingsoperatie in Presikhaaf. Eerder ging er ook al een nieuwe vestiging van Big Bazar open in winkelcentrum Presikhaaf.

Voormalige locatie van Sport 2000

De nieuwste vestiging van de HEMA komt op de voormalige locatie van Sport 2000, maar dan zes keer groter. Het is ook meteen de grootste en nieuwste vestiging van de HEMA in Gelderland. De HEMA krijgt een prominente rol in winkelcentrum Presikhaaf.

Albert Heijn gaat ook verhuizen

De verbouwing van winkelcentrum Presikhaaf gaat in fases. In april 2018 gaat bijna alles van locatie verhuizen, waaronder ook de Albert Heijn in Presikhaaf. De voormalige locatie van de HEMA zal nadat het vernieuwd is een nieuwe vestiging van de Albert Heijn worden. Veel andere winkels krijgen ook een nieuwe locatie als eind 2018 alles klaar is.


ReactiesRelated Articles

Referendum 30 november: De 7 fabels van het ‘Nee’-kamp

Hoe dichterbij het referendum komt (nog maar twee dagen), hoe meer onzin het ‘NEE’-kamp verzint om de inwoners in de

Enorme hennepveld ontdekt in Arnhem-Zuid

Velen wisten het nog niet, maar een toevallige passant in Arnhem-Zuid kwam een enorme hennepveld tegen in de Arnhemse wijk

Gelderse jongeren massaal naar Turkse Consulaat voor afkoopregeling ‘Askerlik’ van 1000 euro

Gelderse jongeren met een Turkse paspoort gaan massaal naar Deventer vanwege de wijziging van de voorwaarden voor het afkopen van