Gebroeders Yilanci gespot bij de Albert Heijn in Presikhaaf

Gebroeders Yilanci gespot bij de Albert Heijn in Presikhaaf

Afgelopen zondag werden de gebroeders Yilanci gespot in een vestiging van de Albert Heijn in Presikhaaf. De bekende scheidskeeper en ex-doelman Fatih Yilanci werd samen met zijn grote broer Ismail Yilanci en kleine broer gespot tijdens het shoppen. De heren zijn regelmatig afzonderlijk van elkaar bij de Albert Heijn voor hun wekelijkse boodschappen. 

Yilanci´s samen gespot

Zo vaak komt het niet voor dat de heren, alle drie tegelijk, worden gespot in de stad. Ismail Yilanci werd al minder gespot in Arnhem vanwege zijn directiefunctie bij Islamitische basisscholen in Uden en in Oss. Vandaar dat een verslaggever van HaberArnhem hier een foto maakte. En scheidsrechter Yilanci is tegenwoordig heel druk met het verkopen van vakantiehuizen in Turkije.

Ziekenbezoek in Zutphen

Volgens bronnen dichtbij de heren waren ze bij de Albert Heijn om een sapje te kopen tijdens de Ramadan. Natuurlijk niet voor eigen consumptie. Vanwege ziekenbezoek aan een relatie maakten de heren een tussenstop alvorens ze naar Zutphen zouden reizen.





Related Articles

WhatsAppberichten voor moord Peter R. de Vries bekend gemaakt

De rechter heeft gisteren bekend gemaakt hoe gruwelijk de berichten zijn, die de verdachten voor de moord op Peter R.

Gestolen ketting gevonden in geslachtsorgaan vrouwelijke verdachte

Vrijdag 21 juli 2017 omstreeks 17:30 uur, werd een gouden ketting gestolen van een bejaarde vrouw op de Rozendaalselaan te

Campagne wijst Arnhemmers met geldzorgen de weg

Arnhem wil dat inwoners met geldzorgen, de juiste weg naar hulp kennen en die stap naar hulp ook durven te

Geverifieerd door MonsterInsights