Vrijwilligers Elsweide verbouwen commissiekamer tijdens Ramadan

Vrijwilligers Elsweide verbouwen commissiekamer tijdens Ramadan

Vrijwilligers van de Arnhemse voetbalvereniging Elsweide doen er alles aan om het clubgebouw gereed te maken voor het nieuwe seizoen. Na de viering van verschillende kampioenschappen werd het tijd om spullen van het afgelopen seizoen op te ruimen en allerlei verbouwingswerkzaamheden uit te voeren

Nieuwe commissiekamer voor Elsweide

De vrijwilligers zorgden er voor dat de commissiekamer opnieuw werd ingericht dankzij nieuwe ideeen van renovatie-expert Yilmaz Babaturk. De commissiekamer wordt tevens ook gebruikt voor het invullen van wedstrijdformulieren. Mede dankzij hulp van de vrijwilligers Celil, Rasid, Hakan en voorzitter Mesut Tasci waren de heren binnen een paar dagen klaar. De commissiekamer heeft nieuwe gipsplaten gekregen, die ook geverfd zijn.

Veel vrijwilligers

De andere bekende vrijwilligers van Elsweide; Hakan en Ercan kwamen ook af en toe langs om mee te helpen. De werkzaamheden gebeuren na zonsondergang omdat de heren allemaal vasten tijdens de vastenmaand Ramadan. Na de Ramadan zullen veel vrijwilligers op vakantie gaan waardoor alles afgelopen week werd afgerond.

Vrijwilligers Ercan en Hakan kunnen niet zonder elkaar…Eerste elftal trainer geeft keeperstrainer Celil ook advies tijdens het verfen…

Ook bij Elsweide zijn vrijwilligers enorm belangrijkReactiesRelated Articles

Integrale handhavingsactie bij vijf massagesalons in Arnhem

Donderdag 14 april 2016 hebben de gemeente Arnhem, politie en Belastingdienst een handhavingscontrole uitgevoerd bij vijf massagesalons in de binnenstad

Istanbul juwelier en bruidsmode is het adres in Gelderland voor bruidsjurken

Istanbul juwelier en bruidsmode heeft sinds kort een nieuwe vestiging geopend aan de Steenstraat 34 in Arnhem. Reacties

Peuters gewond bij aanrijding op A348 tussen auto en vrachtwagen

Donderdagmiddag raakten twee kinderen gewon bij een aanrijding op de snelweg A348 vanuit Arnhem richting Zutphen. Reacties