Vrijwilligers Elsweide verbouwen commissiekamer tijdens Ramadan

Vrijwilligers Elsweide verbouwen commissiekamer tijdens Ramadan

Vrijwilligers van de Arnhemse voetbalvereniging Elsweide doen er alles aan om het clubgebouw gereed te maken voor het nieuwe seizoen. Na de viering van verschillende kampioenschappen werd het tijd om spullen van het afgelopen seizoen op te ruimen en allerlei verbouwingswerkzaamheden uit te voeren

Nieuwe commissiekamer voor Elsweide

De vrijwilligers zorgden er voor dat de commissiekamer opnieuw werd ingericht dankzij nieuwe ideeen van renovatie-expert Yilmaz Babaturk. De commissiekamer wordt tevens ook gebruikt voor het invullen van wedstrijdformulieren. Mede dankzij hulp van de vrijwilligers Celil, Rasid, Hakan en voorzitter Mesut Tasci waren de heren binnen een paar dagen klaar. De commissiekamer heeft nieuwe gipsplaten gekregen, die ook geverfd zijn.

Veel vrijwilligers

De andere bekende vrijwilligers van Elsweide; Hakan en Ercan kwamen ook af en toe langs om mee te helpen. De werkzaamheden gebeuren na zonsondergang omdat de heren allemaal vasten tijdens de vastenmaand Ramadan. Na de Ramadan zullen veel vrijwilligers op vakantie gaan waardoor alles afgelopen week werd afgerond.

Vrijwilligers Ercan en Hakan kunnen niet zonder elkaar…Eerste elftal trainer geeft keeperstrainer Celil ook advies tijdens het verfen…

Ook bij Elsweide zijn vrijwilligers enorm belangrijkReactiesRelated Articles

Eindelijk ‘McHalal-burger’ bij de McDonald’s

Moslims kunnen voortaan ook zonder problemen gaan eten bij de McDonald’s. Op de groenteburger en visfiletburger na kon je als

Oma (95) raakt op bizarre manier 60.000 euro aan contant geld ‘kwijt’

Bij een 95-jarige vrouw uit Doornenburg is 60.000 euro aan spaargeld uit haar woning verdwenen zonder dat iemand het heeft

Anur Halal Food presenteert reclamefilmpje met Sevval Kayhan

Anur Halal Food presenteerde onlangs het nieuwste reclamefilmpje van het bedrijf. De  commercial dat te zien is op verschillende Turkse