Jeugdspeler Akın Zeyrek (18) naar eerste elftal tweededivisionist De Treffers

Jeugdspeler Akın Zeyrek (18) naar eerste elftal tweededivisionist De Treffers

Oud-SML verdediger Akın Zeyrek krijgt een kans bij het eerste elftal van tweededivisionist De Treffers. De 18-jarige rechtsback speelde al in de jeugd van de Groesbeekse club en zal nu met de ‘grote jongens’ mee trainen. De voetballer werd in 2016 ook in verband gebracht met een transfer naar de Turkse topclub Besiktas.

Opvallende naam in de regio

Zeyrek is een van de opvallendste Turkse namen uit de regio Arnhem die op hoog niveau zal gaan spelen. Of hij veel speelminuten zal krijgen is nu nog niet te zeggen. De Turkse speler uit Heteren heeft namelijk een concurrent voor zijn positie als rechtsback. Hij zal veel beter moeten presteren dan zijn concurrent om indruk te maken bij hoofdtrainer Anton Janssen.

Lees verder onder de fotoContract voor een jaar

Akın Zeyrek was al een van de opvallendste namen toen hij met SML A1 vierde divisie speelde. Doe voetballer blijft ook een stijgende lijn doorzetten bij de Treffers, omdat hij na een jaar al mocht doorstromen naar het eerste elftal. Bronnen dichtbij de speler melden dat hij een contract gaat tekenen voor een seizoen. Akın is ook de zoon van de voorziiter van de Turkse ondernemers vereniging (TOV); Aziz Zeyrek.

De Treffers is een grote club

De Treffers is natuurlijk niet zomaar een club. De club heeft in 2013 de districtsbeker ‘Oost’ gewonnen en was in 2005 en 2009 Kampioen in de Hoofdklasse. In 1991 en 1998 was de club zelfs algeheel kampioen van Nederland. Aannemersbedrijf P.Kaal BV is al jaren als hoofdsponsor betrokken bij de club.
ReactiesRelated Articles

Grote namen tijdens Born 2 Fight kickboksgala

De teaser van Born 2 Fight 2015 heeft al voor veel sensatie gezorgd in Gelderland.  Reacties

Vitesse weet bekende merk als sponsor binnen te halen

Het snoepjesmerk Napoleon is ook sponsor geworden van de Arnhemse club. Vitesse en Napoleon tekenden voor de afstrap van de

Sterspelers AFC Arnhem (za) verliezen ook van Krayenhoff

AFC Arnhem verloor afgelopen week met 1-3 van een effectief spelende Krayenhoff uit Nijmegen.  (Foto’S: Henk Vanetie GeenWoordenMaarfotos.nl) Reacties