Nederlands bedrijf introduceert bijzonder spectaculaire kontwas wc

Nederlands bedrijf introduceert bijzonder spectaculaire kontwas wc

Geberit is de Europese marktleider op het gebied van sanitairproducten. Het bedrijf dat uit 30 productiefabrieken bestaat is onlangs met iets nieuws gekomen. Geberit introduceerde een bijzonder spectaculaire en mooie kontwas wc. (Foto: screenshot Facebook)

Geberit noemt de kontwas wc de AquaClean

De wc wordt door Geberit de Geberit AquaClean genoemd en is er al vanaf € 890,-. De wc is speciaal omdat het anders is dan alle bestaande wc’s die we kennen in Nederland. Met deze unieke ‘kontwas wc’ wordt u gereinigd met water, waardoor er geen wc-papier meer nodig is. In een van de spotjes van Geberit werd zelfs opgemerkt dat je vieze handen ook niet met papier schoonmaakt, maar met water.WC met afstandsbediening

De AquaClean heeft speciale comfortfuncties zoals: Een afstandsbediening, verwarmde wc-zit, ladydouche, geurknopje, droging met warme lucht en een turboflush spoeltechniek. Het is dus eigenlijk meer dan alleen een wc. De AquaClean is ook handig voor moslims die vaak met allerlei’self-made’ oplossingen komen om zich met water te reinigen.

Er zijn speciale modellen die passen bij de verwachtingen van de gebruiker of de woonomgeving van de gebruiker.


ReactiesRelated Articles

Moslimwereld bijeen: 34 landen richten Islamitische coalitie op tegen terreur

In Saudi-Arabië is maandag besloten om een militaire eenheid te vormen tegen elk vorm van terreur. De coalitie zal bestaan

Ooggetuige uit Apeldoorn reageert heftig na ramp in Mekka

Update 11:11: Een Nederlandse dode tijdens massapaniek in Mekka. Een 62-jarige vrouw uit Emmen is een van de slachoffers volgens

Varkenskop bij moskee Mijdrecht neergelegd door terrorist

Bij de Turkse moskee in Mijdrecht is zondagochtend een varkenskop gevonden. De politie doet onderzoek naar wie de kop voor