Politie toont spectaculaire beelden van Audibende tijdens Opsporing Verzocht

Politie toont spectaculaire beelden van Audibende tijdens Opsporing Verzocht

De politie liet vanavond (dinsdagavond) bijzondere beelden zien van de Audibende uit Utrecht. In het tv-programma Opsporing Verzocht werden spectaculaire beelden van de verdachten vertoond. Of de daders ook daadwerkelijk uit Utrecht komen is niet bekend.

Plofkrakers ‘ontploffen’ zelf

Op de beelden is te zien hoe de plofkrakers zelf ontploffen tijdens een plofkraak in een Duits bankgebouw. De ontploffing in een Duits bankgebouw zorgt ervoor dat twee daders zwaar gewond raken. Opsporing Verzocht laat ook beelden zien van een crash van een Audi met daarin de drie plofkrakers.

Mogelijk zijn de daders al gevlucht uit Nederland, omdat de beelden zeer duidelijk zijn. Vanwege de flitsfoto’s in Duitsland zijn de gezichten van de daders goed te zien. Dat ze nog steeds niet gemeld zijn bij de politie zegt ook veel natuurlijk. Anders zouden de beelden niet getoond worden tijdens Opsporing Verzocht.

ReactiesRelated Articles

Turkije toont ballen, Duitsland erkent vermeende Armeense genocide toch niet

De Turkse regering maakte in juni aan Duitsland duidelijk dat de Turken allerlei maatregelen zouden gaan nemen richting Duitsland na

Tunahan Kuzu: Terrorisme keihard aanpakken

De belangrijkste taak van alle overheden, waar dan ook ter wereld, is het borgen van de veiligheid van burgers. Reacties

Nederlanders die klagen over vluchtelingen hebben wel een beetje gelijk

Soms moet je wel eerlijk zijn en niet als Nederlandse politicus eromheen draaien. Nederland heeft een probleem met vluchtelingen, en