Morgen drie begrafenissen bij Turkse moskee in Arnhem

Morgen drie begrafenissen bij Turkse moskee in Arnhem

Vandaag bereikte ons het nieuws dat drie Arnhemmers kwamen te overlijden. Via een bericht werden de leden van de Turkiyem moskee in Arnhem hierover geinformeerd. Het komt niet vaak voor dat Arnhem drie begrafenissen tegelijk moet verwerken in de stad.

Huseyin Caliskan (van oorsprong komende uit Samsun) is helaas overleden. Hij is de vader van Mustafa en Murat Caliskan (Cafetaria Dolfijn). Döndü Ünlü (van oorsprong komende uit Kırşehir) is ook een van de overledenen. De moeder van Ibrahim, Nazile, Canan en Cansel. Ahmet Kaymak is ook een van de overledenen in Arnhem. Alle drie de begrafenissen zullen morgen gehouden worden na het middaggebed van 12.40 uur. Wij wensen alle familieleden heel veel sterkte met het verlies van hun geliefden.

ReactiesRelated Articles

Eigenaar onvindbaar na verschrikkelijke aanval in Klarendal

Mayke Willemsen liet woensdagavond rond 23:00 uur haar hond uit naast het veldje van speelplaats de Leuke Linde in Klarendal.

Gerrie Elfrink legt trap naar zuidelijke binnenstad

Gerrie Elfrink, wethouder zuidelijke binnenstad, heeft 17 december op het Kerkplein de laatste trede van de trap gelegd die de

Nieuwe AZC in Arnhem begin 2016

De gemeente Arnhem wil meewerken aan de komst van een Asielzoekerscentrum voor de duur van vijf jaar in de Elderhoeve