Morgen drie begrafenissen bij Turkse moskee in Arnhem

Morgen drie begrafenissen bij Turkse moskee in Arnhem

Vandaag bereikte ons het nieuws dat drie Arnhemmers kwamen te overlijden. Via een bericht werden de leden van de Turkiyem moskee in Arnhem hierover geinformeerd. Het komt niet vaak voor dat Arnhem drie begrafenissen tegelijk moet verwerken in de stad.

Huseyin Caliskan (van oorsprong komende uit Samsun) is helaas overleden. Hij is de vader van Mustafa en Murat Caliskan (Cafetaria Dolfijn). Döndü Ünlü (van oorsprong komende uit Kırşehir) is ook een van de overledenen. De moeder van Ibrahim, Nazile, Canan en Cansel. Ahmet Kaymak is ook een van de overledenen in Arnhem. Alle drie de begrafenissen zullen morgen gehouden worden na het middaggebed van 12.40 uur. Wij wensen alle familieleden heel veel sterkte met het verlies van hun geliefden.

ReactiesRelated Articles

Wijkagent Presikhaaf met spoed naar bouwplaats Roompotstraat

Wijkagent Richard Buyl is zondagavond samen met zijn collega’s met spoed naar de bouwplaats aan de Roompotstraat gegaan vanwege een

Arnhemmer aangehouden voor straatroof op Sonsbeeksingel

Op woensdag 20 juli was er rond 19:30 uur een straatroof op de Sonsbeeksingel in Arnhem. Reacties

Spelers Elsweide en vertegenwoordiger Firat bakkerij gespot bij Rijn Lounge

Rijna Lounge was afgelopen vrijdag weer goed druk. De shishalounge aan de Rijnkade van Arnhem had geen vrije zitplaatsen meer