Morgen drie begrafenissen bij Turkse moskee in Arnhem

Morgen drie begrafenissen bij Turkse moskee in Arnhem

Vandaag bereikte ons het nieuws dat drie Arnhemmers kwamen te overlijden. Via een bericht werden de leden van de Turkiyem moskee in Arnhem hierover geinformeerd. Het komt niet vaak voor dat Arnhem drie begrafenissen tegelijk moet verwerken in de stad.

Huseyin Caliskan (van oorsprong komende uit Samsun) is helaas overleden. Hij is de vader van Mustafa en Murat Caliskan (Cafetaria Dolfijn). Döndü Ünlü (van oorsprong komende uit Kırşehir) is ook een van de overledenen. De moeder van Ibrahim, Nazile, Canan en Cansel. Ahmet Kaymak is ook een van de overledenen in Arnhem. Alle drie de begrafenissen zullen morgen gehouden worden na het middaggebed van 12.40 uur. Wij wensen alle familieleden heel veel sterkte met het verlies van hun geliefden.

ReactiesRelated Articles

Gemeente Arnhem laat ´fijne Ramadan´tekst verwijderen

De gemeente  liet vandaag een tekst verwijderen, wat zichtbaar was, aan de muur van de viaduct aan de Hommelseweg in

Twee ‘slimme’ 14-jarige pizzabestellers betalen met vals geld

Zaterdagmiddag 16 juli dachten twee 14-jarige jongen ‘geld te verdienen’ door een bestelling bij een pizzeria te plaatsen. Reacties

DJ duo House4Pleasure wordt drijvende kracht achter een vernieuwd sundaypeople

House4Pleasure, bestaande uit vrienden Hylke van Grinsven en Pascal van Drie, is sinds 2010 in de provincie Utrecht actief als