Morgen drie begrafenissen bij Turkse moskee in Arnhem

Morgen drie begrafenissen bij Turkse moskee in Arnhem

Vandaag bereikte ons het nieuws dat drie Arnhemmers kwamen te overlijden. Via een bericht werden de leden van de Turkiyem moskee in Arnhem hierover geinformeerd. Het komt niet vaak voor dat Arnhem drie begrafenissen tegelijk moet verwerken in de stad.

Huseyin Caliskan (van oorsprong komende uit Samsun) is helaas overleden. Hij is de vader van Mustafa en Murat Caliskan (Cafetaria Dolfijn). Döndü Ünlü (van oorsprong komende uit Kırşehir) is ook een van de overledenen. De moeder van Ibrahim, Nazile, Canan en Cansel. Ahmet Kaymak is ook een van de overledenen in Arnhem. Alle drie de begrafenissen zullen morgen gehouden worden na het middaggebed van 12.40 uur. Wij wensen alle familieleden heel veel sterkte met het verlies van hun geliefden.

ReactiesRelated Articles

Beveiliger winkelcentrum Presikhaaf stopt en wordt politieagent

Oeps! Artikel is niet meer beschikbaar…. Reacties

Horeca ondernemer Spijkerkwartier krijgt vergunning door ‘foutje’ gemeente

Een medewerker van de gemeente heeft gisteren toegegeven dat er een ‘foutje is gemaak’t bij het verlenen van een vergunning

Meerdere auto’s zonder velgen door diefstal bij autobedrijf in Zutphen

In de nacht van woensdag 8 op donderdag 9 juni zijn er meerdere velgen onder de auto’s weggehaald door dieven.