Morgen drie begrafenissen bij Turkse moskee in Arnhem

Morgen drie begrafenissen bij Turkse moskee in Arnhem

Vandaag bereikte ons het nieuws dat drie Arnhemmers kwamen te overlijden. Via een bericht werden de leden van de Turkiyem moskee in Arnhem hierover geinformeerd. Het komt niet vaak voor dat Arnhem drie begrafenissen tegelijk moet verwerken in de stad.

Huseyin Caliskan (van oorsprong komende uit Samsun) is helaas overleden. Hij is de vader van Mustafa en Murat Caliskan (Cafetaria Dolfijn). Döndü Ünlü (van oorsprong komende uit Kırşehir) is ook een van de overledenen. De moeder van Ibrahim, Nazile, Canan en Cansel. Ahmet Kaymak is ook een van de overledenen in Arnhem. Alle drie de begrafenissen zullen morgen gehouden worden na het middaggebed van 12.40 uur. Wij wensen alle familieleden heel veel sterkte met het verlies van hun geliefden.

ReactiesRelated Articles

Rijke belegger koopt Kantoor- / woningcomplex van ca. 1.400 m² aan Boulevard Heuvelink

ARNHEM – Het kantoor- / woningcomplex aan de Boulevard Heuvelink 104-106 in Arnhem is verkocht aan een particuliere belegger. De

Sommige Turken in Gelderland vinden het jammer dat de coup is mislukt

De mislukte Turkse coup vond plaats op 15 juli 2016 in Turkije en zorgde ervoor dat dit het gesprek van

Bekende Fine LaserClinic komt naar Arnhem

Engelsing beleggingen heeft ca 90 m² winkel verhuurd aan Fine Laser Clinic. Reacties