Haber Arnhem onder de vleugels van Ik hou van Arnhem

Haber Arnhem onder de vleugels van Ik hou van Arnhem

Per april valt de lokale nieuwsite haberarnhem.nl onder de vleugels van de grootste lokale nieuwssite van Arnhem. Hiermee wil zowel Haber Arnhem als Ik hou van Arnhem een impuls geven aan de site die zich gespecialiseerd heeft op de Arnhemmer met een Turkse culturele achtergrond.

Uitgever is blij met deze stap

De uitgever van o.a. “Ik hou van Arnhem” is blij met deze stap. “De afgelopen jaren heeft Haber Arnhem zich bewezen binnen de Arnhemse medialandschap en haar doelgroep. Door de site onder onze vleugels te nemen kunnen wij het interessanter maken voor beide onze lezers en adverteerders. Door Haber Arnhem kunnen wij nu ook specifiek de gemeenschap met een Turkse culturele achtergrond uit de regio bereiken.Doelgroep nog beter informeren over Arnhem

Wij willen investeren in de redactie en de site om nog beter deze doelgroep in Arnhem en regio te kunnen informeren over ontwikkelingen.” aldus Maarten Venhovens. “Met Ik hou van Arnhem bereiken wij op dit moment zo’n 25.000 unieke volgers per dag. Hierdoor hebben wij ondertussen de kennis opgedaan die nodig is om door te kunnen ontwikkelen. Daarnaast willen onze adverteerders op meerdere platforms in de regio kunnen communiceren. Wij denken o.a. met Haber Arnhem een geschikte platform te vinden voor onze adverteerders.” aldus Maarten Venhovens.

Aantrekkelijk maken voor adverteerders

De redactie blijft zijn eigen redactionele vrijheid behouden. Wel zal er gekeken worden naar het versterken van de redactie en het verhogen van het bereik om nog aantrekkelijker te worden voor adverteerders. Op dit moment bereikt Haberarnhem.nl zo’n 90.000 lezers per maand en wordt het gevolgd door bijna 5.000 mensen dagelijks op sociale media.  

Reacties


Tags assigned to this article:
arnhems nieuwsniuews arnhem

Related Articles

D66 organiseert thema-avond over fietsen in Arnhem

Het fietsgebruik groeit. In de stad is het al jaren de schoonste, goedkoopste en snelste manier om van A naar

Zondag geen toeterende auto’s in Presikhaaf na verlies Turkije

Het zou een leuke dag worden in Arnhem als Turkije had gewonnen van Kroatie. De Turken verloren helaas met 1-0

Burgers Zoo Arnhem verliest babyneushoorn Izala

De bevalling liep al niet helemaal volgens het plan. De breedlipneushoorn Izala is kort na de geboorte overleden. Na de