Arnhem krijgt een nieuwe hookah shop bij ‘Klein Istanbul’

Arnhem krijgt een nieuwe hookah shop bij ‘Klein Istanbul’

Arnhem krijgt er een nieuwe hookah shop bij volgens berichtgeving via social media.

Klein Istanbul’ straat van Arnhem
De eigenaar heeft een deal gesloten met de locatie waar voorheen Halil Fashion zat aan de hommelseweg 37. De hommelseweg staat ook bekend als ‘Klein Istanbul’ vanwege de vele Turkse winkels. Wie de eigenaar is van ‘Cachimba’ is niet bekend bij de redactie.

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? | €19,- per week | info@haberarnhem.nl of dm insta/face

‘Cachimba’ gaat allerlei benodigdheden voor waterpijpen aanbieden met exclusieve producten. Een promotiefilmpje van ‘Cachimba’ wordt al sinds gisteren massaal gedeeld via social media.

Vaste waterpijprokers gaan naar Duitsland
Vaste waterpijp gebruikers gaan nu vaak naar Duitsland om kwaliteitskolen met allerlei smaken aan te schaffen. Volgens de experts moet je in Duitsland zijn voor goede kolen. Mogelijk brengt ‘Cachimba’ daar dus verandering in.



In het filmpje maakt het bedrijf bekend dat het dagelijks vanaf 13.00 uur open zal zijn. Wanneer de exacte opening van de winkel is, is niet bekend gemaakt. Veel kolen voor waterpijpen en shisha bevatten nicotine, waardoor het ook net zo dodelijk is als een sigaret. Of de strengere maatregelen van de overheid ook van invloed zal zijn op kolen die in Nederland verkocht gaan worden is nog even afwachten.



Related Articles

Bijna 9 ton voor vernieuwing WMO en Jeugdzorg in regio Arnhem

De gemeenten in de regio Arnhem hebben het advies overgenomen om bijna 9 ton aan vernieuwende WMO- en jeudzorgprojecten te

Zonneveld op Koningspleij Noord beste Arnhemse idee

Met een prijsvraag vroeg de gemeente Arnhem inwoners naar ideeën voor zonneveld locaties in Arnhem. Het idee voor een zonneveld

Weer een openbaar waterstoftankstation geopend in Arnhem

Arnhem heeft weer een openbaar waterstoftankstation. Dit maakte de gemeente recent bekend. 

Geverifieerd door MonsterInsights