Vanaf maart weer elke twee weken GFT ophaaldag

Vanaf maart haalt SUEZ weer één keer in de twee weken uw GFT-afval op. Dit maakt de gemeente bekend in een persbericht.

Groente-, fruit- en tuinafval is biologisch afval en wordt ook wel GFT genoemd. In Arnhem wordt het GFT gescheiden ingezameld. Ook losse bladeren horen bij het GFT.




Groene minicontainer
Bewoners van laagbouw gebruiken voor GFT-afval een groene minicontainer (kliko). Deze groene minicontainer wordt één keer in de 2 weken geleegd. In de winter is er minder tuinafval en daarom wordt in december, januari en februari het GFT-afval één keer in de 4 weken opgehaald. U vindt de actuele ophaalgegevens van uw adres via onze digitale afvalwijzer. Het GFT-afval gaat naar een bedrijf dat het afval composteert. Meer informatie over minicontainers (ruilen/beschadigd, etc.).

Meer informatie
U vindt de actuele ophaalgegevens van uw adres in de digitale afvalwijzer. Op www.arnhem.nl/gft leest u meer informatie over groente-, fruit- en tuinafval.






Related Articles

Bekende barber uit Arnhem woedend op ‘oplichting’ door Mobicep

De bekende Arnhemse barber, Alem the Barber, is woedend op Mobicep omdat hij opgelicht zou zijn vanwege de aankoop van

Arnhemse vereniging ‘Bektasli’ heeft een nieuwe voorzitter

De Arnhemse vereniging ‘Bektasli’ heeft zondagmiddag  tijdens een algemene ledenvergadering een nieuw bestuur gekozen. Atilla Tasdemir is gekozen als nieuwe

Makhoukhi maakt ‘geen kans’ tijdens 5 seconds met AM

Ex-zaalvoetbalspeler van Oranje Samir Makhoukhi is betrokken bij AM Supportteam om jongeren te helpen en te begeleiden. Sindskort doen ze

Geverifieerd door MonsterInsights