NOS houdt Nederlanders voor de gek: Meer macht naar Erdogan klopt niet

NOS houdt Nederlanders voor de gek: Meer macht naar Erdogan klopt niet

De NOS doet er alles aan om de Nederlandse Turken in Nederland te beinvloeden bij het maken van een keuze inzake de Turkse grondwetswijzging. Het referendum waarbij iets meer dan 200.000 Nederlandse Turken mogen stemmen schijnt voor de NOS ook belangrijker te zijn dan ooit….

Meer macht naar Erdogan is onzin
Dat Erdogan meer macht krijgt en dat Turkije richting een dictatuur gaat heeft totaal geen feiten onderbouwing. Anders zouden de Amerikanen, Duitsers en alle andere landen ook een dictatuur moeten hebben. Maar daar hoor je de NOS toch nooit over?




Wijziging gaat pas in in 2019
De grondwetswijziging gaat pas in in het jaar 2019, waarna presidentsverkiezingen gehouden gaan worden. Of Erdogan dan gekozen gaat worden is alles behalve een zekerheid. Het is een onzeker gebeurtenis zoals velen dat ook benoemen. Berichtgeving van de NOS (en anti-Turkije correspondent Lucas Waagmeester) waarin herhaaldelijk wordt aangegeven dat het referendum gaat over ‘meer macht naar Erdogan’ is totaal onjuist.

NOS heeft een eigen agenda
Dat de NOS zo anti-Erdogan is heeft dus niets te maken met de vrijheid van meningsuiting of vrije pers. De NOS is ergens anders mee bezig, als je natuurlijk begrijpt wat de strekking is van een anti-Erdogan campagne….






Related Articles

Regel Turkse dienstplicht snel voordat je binnenkort 2000 euro moet betalen

Even geen Shisha of uitgaan komende periode, want je hebt alle euro’s harder nodig dan verwacht. In Turkije zijn ze

Doden en gewonen na bomaanslag op bekendste plein Istanbul

Bij de blauwe moskee in Sultan Ahmet (Istanbul) heeft vanochtend om 10.20 een explosie gevonden. Het bekendste toeristenplein van Istanbul

Turkse ondernemers krijgen boete terwijl ze wel mogen werken

Uit de vele meldingen die HaberAmsterdam heeft gekregen blijkt dat in de afgelopen periode met name Turkse ondernemers een boete

Geverifieerd door MonsterInsights