Nieuwe winkel en eigenaar voor Bloemen Arnhem

Nieuwe winkel en eigenaar voor Bloemen Arnhem

De Arnhemse bloemenzaak ‘Arnhem Bloemen’ komt zaterdag 13 mei met een opening van de nieuwe winkel aan de Hommelstraat 23 in Arnhem. De moeder van de bekende Arnhemse futsalspeler Emre Yaman, Nihal Kalleci, wordt de nieuwe eigenaar van Bloemen Arnhem. Het gezin is ook bekend in Arnhem en omgeving met het bedrijf Neem Horeca.
Bestellen voor Moederdag
Om Moederdag nog meer glans te geven komt Bloemen Arnhem met speciale boeketten en bloemen die nu al besteld kunnen worden via een speciale klantenservice. Emre Yaman zal zijn moeder ondersteunen met het nieuwe bedrijf. Hij neemt zelfs tot woensdagavond 22.00 uur bestellingen aan die opgehaald kunnen worden voor Moederdag (06-40957266).

Eigenaar Nihal Kalleci met bruidsboeket tijdens bruiloft neefje…

 

Gewone en speciale bloemen
Behalve alledaagse bloemen zal Bloemen Arnhem zich ook richten op speciale boeketten voor bruiloften, hennafeesten en andere bijzondere momenten. Ga zelf zaterdag 13 mei langs ook om alles van dichtbij te zien. Voor meer info kun je ook de instagram pagina van Bloemen Arnhem volgen en liken.
ReactiesRelated Articles

Bekendste gebouw van Arnhem verkocht aan bedrijf uit Nijmegen

De (her)ontwikkelingslocatie aan de Boulevard Heuvelink, bestaande uit een monumentaal gebouw van circa 4.350 m²  en achtergelegen grond met een

Lekkerder kun je de pizza funghi niet krijgen in Arnhem-Zuid

Als je eenmaal denkt aan een heerlijke en knapperige pizza, moet je er uiteindelijk wel een bestellen. Dat hou je

Supermarkt bedankt bezoekers met extra hoge kortingen

De Arnhemse Guven Supermarkt komt met een ludieke actie om haar bezoekers te bedanken. Dit maakte het management van het