Nieuwe winkel en eigenaar voor Bloemen Arnhem

Nieuwe winkel en eigenaar voor Bloemen Arnhem

De Arnhemse bloemenzaak ‘Arnhem Bloemen’ komt zaterdag 13 mei met een opening van de nieuwe winkel aan de Hommelstraat 23 in Arnhem. De moeder van de bekende Arnhemse futsalspeler Emre Yaman, Nihal Kalleci, wordt de nieuwe eigenaar van Bloemen Arnhem. Het gezin is ook bekend in Arnhem en omgeving met het bedrijf Neem Horeca.




Bestellen voor Moederdag
Om Moederdag nog meer glans te geven komt Bloemen Arnhem met speciale boeketten en bloemen die nu al besteld kunnen worden via een speciale klantenservice. Emre Yaman zal zijn moeder ondersteunen met het nieuwe bedrijf. Hij neemt zelfs tot woensdagavond 22.00 uur bestellingen aan die opgehaald kunnen worden voor Moederdag (06-40957266).

Eigenaar Nihal Kalleci met bruidsboeket tijdens bruiloft neefje…

 

Gewone en speciale bloemen
Behalve alledaagse bloemen zal Bloemen Arnhem zich ook richten op speciale boeketten voor bruiloften, hennafeesten en andere bijzondere momenten. Ga zelf zaterdag 13 mei langs ook om alles van dichtbij te zien. Voor meer info kun je ook de instagram pagina van Bloemen Arnhem volgen en liken.






Related Articles

Rahmi Gemril bezoekt nieuwste vestiging van Gastronoom

De bekende Arnhemse ondernemer Rahmi Gemril bracht onlangs een bezoek aan de nieuwste vestiging van de Gastronoom aan de middachtensingel

Mega order uit Nijmegen voor Turkse bakkerij Divan

Een oplettende lezer van HaberArnhem.nl zag vandaag dat de Arnhemse bakker Divan ook in Nijmegen is gespot. Divan zou een

Restaurant aan de Rijnkade is op zoek naar jou

Het restaurant aan de Rijnkade in Arnhem zoekt naar versterking

Geverifieerd door MonsterInsights