Hoge boetes tijdens spontane snelheidscontrole bij Rijnkade

Hoge boetes tijdens spontane snelheidscontrole bij Rijnkade

Bewoners en ondernemers van de Rijnkade klagen regelmatig over hard rijdende auto’s die de onderkade als racebaan gebruiken. Toen dit ook weer de media bereikte na een aanrijding nam de politie het ook weer serieus.
Dinsdagavond spontane snelheidscontrole
In een bericht maakte de politie bekend dat agenten dinsdagavond een snelheidscontrole hielden waarbij meerdere bekeuringen werden uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid was 68 km per uur, waar 30 km is toegestaan.

309 euro boete
De officier van justitie zal in dit geval de hoogte van de boete moeten ophalen. Een andere onbekende bestuurder reed 29 km te hard en heeft daarvoor een boete van 309 euro gekregen. De komende weken zal de politie vaker gaan controleren bij de Rijnkade. Onduidelijk is welke dagen dit zal zijn.
ReactiesRelated Articles

Veel beroemdheden op bezoek bij hairdresser Bozdag

Ahmet Bozdag is een echte fenomeen blijkt weer uit verschillende posts via social media. De bekende kapper kreeg onlangs weer

Bizar voorstel van de gemeente voor minder auto’s op straat

De gemeente wilt graag in overleg met Arnhemmers over de toekomst van Arnhemse straten. Vanwege corona is overleg op locatie

F1 piloot zonder rijbewijs

F1 piloot Daniil Kvyat haalt op bijzondere wijze zijn rijbewijs. Hij mag nu eindelijk legaal over straat in Rusland.