Supermarkt in Arnhem stunt met 28.000 kilo aan watermeloenen

Supermarkt in Arnhem stunt met 28.000 kilo aan watermeloenen

Hoe groter de ruimte des te groter de opslag, is een regel dat overal en altijd van toepassing is. De Turkse supermarkt aan de honigkamp in de Arnhemse wijk Presikhaaf heeft vrijdagmiddag een megabestelling ontvangen waar je ‘U’ tegen zegt. (foto: facebook/Guven)

28.000 kilo aan watermeloenen
Op een foto dat via social media werd gedeeld werd bekend gemaakt dat de supermarkt heel veel watermeloenen had ingekocht. De experts zagen al meteen dat om 28 pallets ging van  ieder 1000 kilo per pallet. De bekende supermarkt in Presikhaaf blijft hiermee ook stunten tijdens de Ramadan. De watermeloenen komen uit Marokko.

0,95 ct per kilo
De supermarkt heeft ‘iets’ meer ruimte aan opslag dan alle andere supermarkten in de regio. Hierdoor kan er ook veel meer ingekocht worden. Een woordvoerder van het bedrijf bevestigde dat de watermeloenen vandaag binnenkwamen. ‘Het loopt als een trein. We hebben al iets meer dan de helft verkocht.’ Dat er veel vraag is naar watermeloenen tijdens een zeer warme Ramadan is niet gek. Als je ook nog eens maar 0,95 cent per kilo moet betalen is het een koopje.

Guven Supermarkt heeft vaker stuntprijzen om klanten te lokken. De aanbiedingen zijn vaak zo goedkoop dat klanten vanuit heel Gelderland langskomen om te shoppen.ReactiesRelated Articles

Volt presenteert verkiezingsprogramma ook in het Engels

Bij Volt staat inclusiviteit hoog in het vaandel. Daarom presenteert de partij een verkiezingsprogramma in het Engels en komt er

Bekende Arnhemse speelt Turkse bendeleider in derde seizoen Netflix-hit

De Arnhemse actrice Nazmiye Oral heeft een A-rol in een van de nieuwste Netflix-series van Nederland. De bekende schrijfster speelt

Dikke actie: Snackhouse Arnhem viert 1 jarig bestaan

Snackhouse Arnhem viert aanstaande vrijdag haar 1 jarig bestaan. Snackhouse Arnhem die gevestigd is aan de Spijkerlaan 20 viert haar