Supermarkt in Arnhem stunt met 28.000 kilo aan watermeloenen

Supermarkt in Arnhem stunt met 28.000 kilo aan watermeloenen

Hoe groter de ruimte des te groter de opslag, is een regel dat overal en altijd van toepassing is. De Turkse supermarkt aan de honigkamp in de Arnhemse wijk Presikhaaf heeft vrijdagmiddag een megabestelling ontvangen waar je ‘U’ tegen zegt. (foto: facebook/Guven)

28.000 kilo aan watermeloenen
Op een foto dat via social media werd gedeeld werd bekend gemaakt dat de supermarkt heel veel watermeloenen had ingekocht. De experts zagen al meteen dat om 28 pallets ging van  ieder 1000 kilo per pallet. De bekende supermarkt in Presikhaaf blijft hiermee ook stunten tijdens de Ramadan. De watermeloenen komen uit Marokko.

0,95 ct per kilo
De supermarkt heeft ‘iets’ meer ruimte aan opslag dan alle andere supermarkten in de regio. Hierdoor kan er ook veel meer ingekocht worden. Een woordvoerder van het bedrijf bevestigde dat de watermeloenen vandaag binnenkwamen. ‘Het loopt als een trein. We hebben al iets meer dan de helft verkocht.’ Dat er veel vraag is naar watermeloenen tijdens een zeer warme Ramadan is niet gek. Als je ook nog eens maar 0,95 cent per kilo moet betalen is het een koopje.

Guven Supermarkt heeft vaker stuntprijzen om klanten te lokken. De aanbiedingen zijn vaak zo goedkoop dat klanten vanuit heel Gelderland langskomen om te shoppen.





Related Articles

Alle sporters boksacademie Delibas hebben zelfde outfit

Dogan Copyshop en Drukkerij plaatste onlangs een post met een foto van een exlusieve opdracht. Het bijzondere hieraan was dat

Wijkagent maakt bekend waarom elektrische step direct in beslag is genomen

Je ziet de elektrische steps steeds vaker op Arnhemse wegen. Of het om een Airwheel gaat of een elektrische fiets,

Politie geeft tips over inbraakbeveiliging voor de vakantieperiode

De politie geeft tips over inbraakbeveiliging voor de vakantieperiode.

Geverifieerd door MonsterInsights