Elsweide officieel in gesprek met ervaren spits Ali Deniz

Elsweide officieel in gesprek met ervaren spits Ali Deniz

Elsweide is officieel in gesprek met Ali Deniz van Veluwezoom. Een delegatie van Elsweide, onder leiding van trainer Rasid Gunes, werd dinsdag laat in de avond gespot bij de Gastronoom aan de middachtensingel in Presikhaaf. (foto: HetGelderseVoetbal.nl)

Ali Deniz als spits bij Veluwezoom (ZA)

Elsweide op zoek naar ervaring

De verwachting is dat Elsweide deze zomer, na het mislopen van promotie, diep in de buidel gaat tasten om de aanvallende opties flink uit te breiden. Ali Deniz is het dichtst bij een transfer naar Elsweide, dat ook de gewilde Levent Akat en Mehmet Akpolat op het oog heeft. De laatst genoemde twee spelers waren beiden niet aanwezig tijdens het gesprek. Middenvelder Samir Yazilitas ging vorige week al akkoord met een transfer naar Elsweide.

Lees verder onder de fotoGeruchten over transfer AFC Arnhem trio

Al dagen hing het in de lucht dat Deniz in gesprek zou zijn met Elsweide over een aanstaande transfer. Tot dinsdagavond was er ook geen officieel gesprek tussen een delegatie van Elsweide en Ali Deniz. De redactie van HaberArnhem werd getipt over een geheime meeting die zou plaatsvinden bij de Gastronoom. Bij het gesprek waren de trainers Rasid Gunes en Ayhan Salman aanwezig namens Elsweide. Eerste elftal speler Sezgin Avci en de nieuwste transfer Samir Yazilitas was ook aanwezig.

Twee uur lang in gesprek

Het gesprek op dinsdagavond tussen de heren duurde ongeveer twee uur en werd ook bijgewoond door futsalspeler Emre Yaman en Idris Akyuz. Of Emre Yaman ook een rol van betekenis gaat spelen bij Elsweide zondag is niet bekend. Een verslaggever van HaberArnhem wachtte buiten totdat de hoofdrolspelers na lang vergaderen naar buiten kwamen. Uiteindelijk was de kogel door de kerk en bevestigde Ali Deniz dat hij in het nieuwe seizoen zal uitkomen voor Elsweide.

Of De Gastronoom meteen ook in het nieuwe seizoen hoofdsponsor gaat worden is niet bekend. Geruchten hierover ging al rond in Arnhem.ReactiesRelated Articles

Arnhem is een nieuwe koning hooghouden rijker

De bekende Arnhemse barber, Barber James, is met nog een dag te gaan officieus winnaar van een hooghoud Challenge georganiseerd

Eser (14) geeft ook wekelijks assists bij Go Ahead

De bekende Arnhemse voetballer van Go Ahead Eagles onder de 15 jaar, Eser Gürbüz, heeft gisteren maar liefst vier assists

Dierensche Boys trainer Charles Reichert gaat weer een stap vooruit in carrière

Dierensche Boys trainer Charles Reichert maakt een sprong in zijn carrière als trainer. Reacties