Elsweide officieel in gesprek met ervaren spits Ali Deniz

Elsweide officieel in gesprek met ervaren spits Ali Deniz

Elsweide is officieel in gesprek met Ali Deniz van Veluwezoom. Een delegatie van Elsweide, onder leiding van trainer Rasid Gunes, werd dinsdag laat in de avond gespot bij de Gastronoom aan de middachtensingel in Presikhaaf. (foto: HetGelderseVoetbal.nl)

Ali Deniz als spits bij Veluwezoom (ZA)

Elsweide op zoek naar ervaring

De verwachting is dat Elsweide deze zomer, na het mislopen van promotie, diep in de buidel gaat tasten om de aanvallende opties flink uit te breiden. Ali Deniz is het dichtst bij een transfer naar Elsweide, dat ook de gewilde Levent Akat en Mehmet Akpolat op het oog heeft. De laatst genoemde twee spelers waren beiden niet aanwezig tijdens het gesprek. Middenvelder Samir Yazilitas ging vorige week al akkoord met een transfer naar Elsweide.

Lees verder onder de foto



Geruchten over transfer AFC Arnhem trio

Al dagen hing het in de lucht dat Deniz in gesprek zou zijn met Elsweide over een aanstaande transfer. Tot dinsdagavond was er ook geen officieel gesprek tussen een delegatie van Elsweide en Ali Deniz. De redactie van HaberArnhem werd getipt over een geheime meeting die zou plaatsvinden bij de Gastronoom. Bij het gesprek waren de trainers Rasid Gunes en Ayhan Salman aanwezig namens Elsweide. Eerste elftal speler Sezgin Avci en de nieuwste transfer Samir Yazilitas was ook aanwezig.

Twee uur lang in gesprek

Het gesprek op dinsdagavond tussen de heren duurde ongeveer twee uur en werd ook bijgewoond door futsalspeler Emre Yaman en Idris Akyuz. Of Emre Yaman ook een rol van betekenis gaat spelen bij Elsweide zondag is niet bekend. Een verslaggever van HaberArnhem wachtte buiten totdat de hoofdrolspelers na lang vergaderen naar buiten kwamen. Uiteindelijk was de kogel door de kerk en bevestigde Ali Deniz dat hij in het nieuwe seizoen zal uitkomen voor Elsweide.

Of De Gastronoom meteen ook in het nieuwe seizoen hoofdsponsor gaat worden is niet bekend. Geruchten hierover ging al rond in Arnhem.





Related Articles

Wedstrijd Kadir ‘Hari’ gaat niet door tijdens kickboksgala

De wedstrijd van Kadir ‘Hari’ Ciftci uit Dieren tijdens Battle Events in Zutphen, is afgelopen zaterdag toch geannuleerd. Dit bevestigen

‘Als de IS aan de grens staat van Nederland, zal ik dit land verdedigen’

Imad Najah, de voetballer van de Nederlandse Jupiler League-ploeg RKC Waalwijk, heeft behoorlijk wat blessureleed achter de rug.

Sterspeler Vitesse heeft een nieuwe ‘baan’ in Arnhem als barber

De sterspeler van Vitesse, de 26-jarige Maxi Wittek is onlangs gespot tijdens het knippen van zijn collega Rasmussen bij kapsalon

Geverifieerd door MonsterInsights