Deze Arnhemse cafe’s en kroegen krijgen nieuwe eigenaren

Deze Arnhemse cafe’s en kroegen krijgen nieuwe eigenaren

De burgemeester van Arnhem heeft verschillende  nieuwe aanvragen ontvangen voor bedrijven die zich gaan vestigen in Arnhem. Bij een aantal gaat het om een overname van een bestaande zaak waarbij een vergunning is aangevraagd bij de gemeente.

We hebben de meest opvallende (openbaar beschikbare) aanvragen voor de lezer op een rijtje gezet:

Nieuwe vergunning aangevraagd

Empire Lounge heeft een drank en horecavergunning aangevraagd bij de burgemeester van Arnhem. De locatie van Empire Lounge is aan de Beekstraat 81A. Het gaat om de oude locatie van Shisha 026, wat daar eerst zat.


NewFuture Zorg BV vraagt een drank-en horecavergunning, exploitatievergunning en een terrasvergunning aan voor de randweg 2 in Arnhem.

Cafe Sailor aan de Catharijnestrsaat 59 in Arnhem wordt overgenomen. Hierdoor heeft de burgemeester een Drank- en horecawetvergunning, exploitatievergunning en terrasvergunning en ontvangen voor deze locatie.

Eetcafe Simpel aan de Klarendalseweg 58 heeft ook aangeklopt bij de burgemeester. Het bedrijf heeft een aanvraag gedaan voor  een drank- en Horecawetvergunning, exploitatievergunning en terrasvergunning.

Gencos aan de Spijkerlaan 14A gaat ook weer open. De burgemeester heeft een Drank- en Horecawetvergunning en exploitatievergunning ontvangen voor deze locatie.

De bekende Arnhemse cafe ‘Cafe Vrijdag’ krijgt een ook een nieuwe eigenaar. De nieuwe eigenaar heeft een vergunning aangevraagd voor de Parkstraat 96/ Velperbuitensingel 21A. Het gaat om een Drank- en horecawet, exploitatievergunning, terrasvergunning.

Cafe ’t Hofje aan de Verlengde Hoflaan 67 krijgt ook een nieuwe eigenaar. De aanvraag die bij de burgemeester is binnengekomen gaat om een Drank- en horecawetvergunning en exploitatievergunning.

Restaurant Amigo heeft ook een nieuwe eigenaar. Pssst Amigo aan de Pauwstraat 14 heeft bij De burgemeester een aanvraag ingediend een Drank- en horecawetvergunning en exploitatievergunning.

Ali’s Place in Presikhaaf heeft ook een Drank- en horecawetvergunning en exploitatievergunning aangevraagd voor de Middachtensingel 143. Ali’s Place zit pal naast Gastrnoom 4.

Op het Gele Rijdersplein komt een Mexicaans restaurant. Popocatepetl heeft bij de burgemeester aangeklopt voor een Drank- en Horecawetvergunning en exploitatievergunning en terrasvergunning.

De route aan de Rijnkade 41 krijgt ook mogelijk een Drank- en Horecawetvergunning en exploitatievergunning en terrasvergunning. Het bedrijf kwam onlangs met bovenstaande aanvragen bij de burgemeester.

Shotjesbar No Limits aan de Varkensstraat 1A wordt ook overgenomen. De nieuwe eigenaar heeft een aanvraag ingediend bij de burgemeester voor een Drank- en horecawetvergunning en exploitatievergunning.

Grandcafe Metropole aan de Steenstraat 68 in Arnhem wordt ook overgenomen door een nieuwe eigenaar. De nieuwe eigenaar heeft een aanvraag ingediend bij de burgemeester voor een drank- en Horecawetvergunning en exploitatievergunning en terrasvergunning.

In Schuytgraaf komt er ook een nieuwe lunchroom. Aan de Forunstraat 27 komt lunchroom FYN. De burgemeester heeft hier ook een drank- en Horecawetvergunning en exploitatievergunning en terrasvergunning voor ontvangen.




Related Articles

Turkse ondernemers waakzaam na vreemde autobranden in Arnhem

Het is duidelijk dat iemand in Arnhem de aandacht wil trekken door auto’s van Turkse ondernemers in Arnhem in brand

Menzis weigert vergoeding training geleidehond, Arnhemmer nu in de problemen

Het verhaal gaat over de man van Floor Gunes-van Ent uit Arnhem. Volgens Floor heeft ze een geweldige man met

Gemeente waarschuwt voor nep-medewerker aan deur

De gemeente maakte vandaag in een verklaring melding van een enorm vervelend bericht waarbij geld is ‘gestolen’ van een Arnhemmer.

Geverifieerd door MonsterInsights