Wilders weigert baklava van bekende Turkse horecaondernemer

Wilders weigert baklava van bekende Turkse horecaondernemer

Geert Wilders kreeg woensdagmiddag baklava aangeboden van de bekende Turkse horecaondernemer Chico van Chico’s Place uit Arnhem. De extreemrechtse politicus weigerde en deed alsof hij niets hoorde toen de eigenaar van de kebabzaak hem baklava wilde aanbieden. 




Wilders ontvangen met baklava

Chico’s wilde een statement maken toen hij hoorde dat Wilders naar Arnhem zou komen vanwege een protestactie vanwege de aanbeveling van aanstaande burgemeester Ahmed Marcouch. Chico haalde direct verse baklava bij bakkerij Divan en ging ook naar het stadhuis.

Wilders wil Marcouch niet als Arnhemse burgemeester

Wilders was het er niet mee eens dat Ahmed Marcouch werd aanbevolen door een meerderheid van de gemeenteraad van Arnhem en gingdus protesteren in Arnhem. Chico wilde een gesprek met Wilders en schreeuwde het uit tijdens de demonstratie. ‘Arnhem houdt van iedereen, samen leven alstublieft.’

Chico werd zelfs geinterviewd door Telegraaf Vandaag waarin hij zijn vredige boodschap tegen Wilders herhaalde. ‘Iedereen welkom in Arnhem. Zoet eten en zoet aanspreken in heel Nederland.

Als Wilders weer komt…

De pogingen van Chico waren mislukt omdat Wilders geen baklava aan had genomen. ‘Helaas niet, maar nu hebben andere mensen, waaronder leden van de gemeenteraad er lekker van gegeten. Chico is geen opgever: ‘Als Wilders weer naar Arnhem komt, probeer ik het opnieuw. En dan kom ik met een hele schaal.




Related Articles

Horeca moet straks om 18.00 uur of 20.00 uur dicht

Het Kabinet zal dinsdag volgens diverse Haagse bronnen met verschillende maatregelen komen om verspreiding van de coronavirus tegen te gaan.

Arnhemse Kebab-zaak komt met unieke meeneemverpakking

De bekende Arnhemse kebabzaak ‘Barlas Doner’ heeft een unieke meeneem-verpakking in het leven geroepen voor alle klanten die dit nodig

Acht Arnhemse partijen tekenen Regenboog Stembusakkoord 

ARNHEM – Acht politieke partijen in Arnhem – Groenlinks, VVD, D66, PvdA, Arnhem Centraal, Partij voor de Dieren, CDA en

Geverifieerd door MonsterInsights