PromoSign krijgt bezoek van bekende Arnhemse ondernemer

PromoSign krijgt bezoek van bekende Arnhemse ondernemer

PromoSign bestaat alweer 10 jaar en is veel groter dan vele jaren geleden. Het bedrijf is een van de toonaangevende bedrijven uit de regio op het gebied van promotiemateriaal voor evenementen of voor bedrijven.

Vaste klant bij PromoSign

Een van de vaste klanten van PromoSign is Car Cleaning Arnhem uit Arnhem-Zuid. Via social media deelde directeur Serkan Ozyilmaz van Car Cleaning Arnhem dan ook unieke foto’s van het personeel en de nieuwe locatie van PromoSign toen hij op bezoek ging om PromoSign te feliciteren. Bijna alle medewerkers van PromoSign staan dan ook trots te genieten op de foto. Ozyilmaz: ”Deze vrienden zijn de besten in hun vak. Na tien jaar handel en vriendschap staan we samen op de foto”De Turkse Arnhemmer Serkan Ozyilmaz is de laatste tijd een fenomeen geworden op social media. Alle werkzaamheden en bedrijfsbezoeken worden online gezet waardoor heel Arnhem en Turkije mee geniet van alle posts. Het bezoek aan het nieuwe pand van PromoSign was ook zo een post wat onlangs werd gedeeld. Ozyilmaz zorgt met zijn post voor indrukwekkende beelden. Behalve dat hij promotie maakt voor Car Cleaning Arnhem, is hij ook actief bezig met het promoten van anderen bedrijven of festivals in de stad.

ReactiesRelated Articles

Dunya Zorggroep in Arnhem mag fluiten naar 570.000 euro

Het gaat nog steeds niet echt bepaald goed voor Dunya Zorggroep uit Arnhem. De zorginstelling had gehoopt dat de rechter

Gelderlander opent aanval op Turkse vereniging in Arnhem na ’tip’ over Grijze Wolven

Journalist Piet Venhuizen heeft wel iets heel ‘bijzonders’ geconstateerd tijdens de Turkse optocht in Arnhem van afgelopen zondag. Hij schrijft

Man voor zijn huis in Het Broek neergestoken, dader vlucht weg

In de Arnhemse wijk Het Broek ┬áin de Valckenierstraat is zondagavond een man neergestoken, door een ‘onbekende’ dader. Het slachtoffer