Politie geeft informatie over identiteit dode (32) in woning Arnhem

Politie geeft informatie over identiteit dode (32) in woning Arnhem

Zaterdagmiddag is de politie met extra informatie gekomen inzake de dood van een 32-jarige aan de Van Oldebarneveldstraat in Arnhem. (foto: screenshot Omroep Gelderland)

32-jarige transgender is de dode

Volgens verschillende bronnen gaat het om een 32-jarige transgender dat meer lijkt op een vrouw dan een man. De 32-jarige is niet de bewoner van de woning aan de Van Oldebarneveldstraat in Arnhem. Een naam werd niet bekend gemaakt door de politie.

Het onderzoek loopt nog, waardoor er weinig informatie is gebracht naar buiten. De woning wordt nog steeds onderzocht  door de politie en de locatie is afgeschermd met grote zwarte schermen. Er bestaat ook een mogelijkheid dat de woning werd gebruikt als verhuurlocatie voor illegale prostitutie.




Omgekomen door een misdrijf

Het lichaam van de 32-jarige transgender werd vrijdamiddag gevonden in de woning aan de Van Oldebarneveldstraat. Volgens de eerste berichten ging het om een misdrijf. Volgens een verslaggever van Omroep Gelerland zou de dode een 32-jarige prostituee zijn. Of dit ook zo is moet blijken na het onderzoek.

Illegaal prostitutie in Arnhem

Illegaal prostitutie is in Arnhem nog steeds ‘legaal’ dankzij verschillende websites ziaks Kinky. De gemeente heeft amper invloed op deze websites waar dames zich aanbieden. Uit respect voor de kleinere lezers voegen we geen link toe van deze pagina’s waar Arnhemse dames gewoon te vinden zijn.




Related Articles

Wedstrijd Kadir ‘Hari’ gaat niet door tijdens kickboksgala

De wedstrijd van Kadir ‘Hari’ Ciftci uit Dieren tijdens Battle Events in Zutphen, is afgelopen zaterdag toch geannuleerd. Dit bevestigen

Rutte grijpt hard in met nieuwe coronamaatregelen

Dit zijn de nieuwste maatregelen die dinsdagavond zijn aangekondigd door Minister-President Rutte om de coronavirus tegen te gaan. De strenge

BMW Ekris uit Arnhem maakt droom waar van 7-jarige Yiğit

BMW-dealer Ekris uit Arnhem en medewerker Sinan Algan hebben de droom van een kleine Turkse jongen waargemaakt.  Een BMW i8 ,

Geverifieerd door MonsterInsights