Aziz Zeyrek herkozen als voorzitter Turkse ondernemersvereniging

Aziz Zeyrek herkozen als voorzitter Turkse ondernemersvereniging

De stomerijkoning van Arnhem, Aziz Zeyrek, blijft doorgaan als voorzitter van de Turkse ondernemers vereniging (TOV) in Arnhem. Afgelopen week Zeyrek en zijn bestuur unaniem gekozen door de aanwezige leden van TOV. 

De hard werkende Turkse ondernemer gaat voor zijn tweede periode als bestuursvoorzitter van de ondernemersvereniging TOV. Daarvoor was hij ook al actief in het bestuur als vice-voorzitter. Onder leiding van een onafhankelijk commissie waaronder Turgay Tankir (ex-wethouder Nijmegen), Atalay Mutlu (FIFA match agent) en Mehmet Demirci werd er een ledenvergadering georganiseerd.

Lees ook: Van Gastarbeider naar voorzitter Turkse ondernemersvereniging

Vers bloed voor TOV Arnhem

Het nieuwe bestuur onder leiding van Aziz Zeyrek krijgt vers bloed in het bestuur. Mercan Yildiz (directeur Thuiszorg Waalstad), Yildirim Usta (Usta Consultancy), Nevin Dikici (Bureau Eigen Kr8), Husniye Killi van Beek (advocaat), Hasan Deniz (Reclamenureau Make It Yours) en Haci Bozbiyik (Kadosjop Avrasya) gaan Zeyrek de komende drie jaar ondersteunen. De kascommissie in de nieuwe periode zal bestaan uit Aydin Kayhan en Mehmet Boga.

Toespraak Aziz Zeyrek na verkiezing

Aziz Zeyrek kwam ook met een verklaring nadat bekend werd dat hij weer was herkozen als voorzitter: ‘Ik dank iedereen die mij geschikt heeft gevonden voor de functie. Deze verkiezingen hebben ons veel kracht en moed gegeven na een periode van veel drempels. We gaan weer drie jaar lang ons best doen. We gaan door met waar we waren gebleven, en zullen veel blijven investeren in de contacten in de stad. Samen met het bestuur zullen we ons gaan inzetten om nog meer omzet te behalen met de Turkse ondernemers in de stad.



Related Articles

Zo worden politiemensen getraind om u en uw omgeving veilig te houden

Zo trainen de politiemensen hun verschillende vaardigheden.

Bob Roelofs keert terug met Arnhems Nieuwscafé

Bekende Arnhemmer, en ex-D66 politicus Bob Roelofs maakte onlangs via social media bekend dat hij terugkomt met het Arnhems Nieuwscafé. (foto:

Nieuwe regels als je vijf of meer kamers verhuurt

Sinds 15 december 2020 gelden er nieuwe regels voor het verhuren van kamers in de Gelderse hoofdstad. De nieuwe regels

Geverifieerd door MonsterInsights