Lunchroom Rico aan de Steenstraat in Arnhem krijgt een nieuwe eigenaar

Lunchroom Rico aan de Steenstraat in Arnhem krijgt een nieuwe eigenaar

De Steenstraat in Arnhem blijft booming voor ondernemers en bezoekers. Het is een van de bekendste winkelstraten van Gelderland en je kunt er van alles vinden. Van luxe massagesalons tot broodjeszaken en van sportwinkels tot fietsenwinkels. Het is een complete straat waar bijna van alles te vinden is. Volgens velen is het zelfs net even iets interessanter dan het centrum van Arnhem.

Lunchroom Rico overgenomen door Turkse Nederlander

Op korte termijn komt er een nieuwe winkel bij. Luncroom Rico is inmiddels namelijk al verkocht aan een nieuwe eigenaar. Volgens verschillende bronnen is Lunchroom Rico overgenomen door een Turkse Nederlander. Beide partijen hebben een akkoord bereikt over een overname. Lunchroom Rico is al meer dan 20 jaar een begrip in Arnhem en is het adres voor ontbijt, stokbroodjes en lunch. Mogelijk komt daar dus ook kebap bij aan assortiment. Voor hoeveel euro Rico is overgenomen is niet bekend.

Aanvraag door nieuwe eigenaar ingediend

Op 23 november 2017 is er een aanvraag ingediend bij de gemeente voor een Drank-en Horecavergunning. De overname zou officieel vanaf 1 januari 2018 ingaan. Omdat de vergunningen nog niet zijn zijn afgerond, duurt dit proces langer dan gepland. De nieuwe eigenaar heeft ook een exploitatievergunning en een terrasvergunning aangevraagd. Lunchroom Rico had altijd al een terras aan de Steenstraat.

ReactiesRelated Articles

Schokkende beelden van 67-jarige Arnhemmer die uit auto wordt getrokken

De politie is op zoek naar twee blanke mannen die een 67-jarige Arnhemmer in elkaar hebben geslagen. De opmerkelijke mishandeling

De imam van de moskee in Harderwijk roept op tot actie

De imam van de moskee in Harderwijk roept het volgende op. Reacties

Turkse juwelier Hommelstraat al jaren een begrip

Juwelier Karatay aan de Hommelstraat 45 in Arnhem is al jaren een begrip in Arnhem en heel Gelderland. Veel Turkse