DENK Partijvoorzitter genoot van heerlijke linzensoep in Arnhem-Zuid

DENK Partijvoorzitter genoot van heerlijke linzensoep in Arnhem-Zuid

DENK-partijvoorzitter Selcuk Ozturk is onlangs gespot in Arnhem-Zuid. De mede-oprichter van de DENK was in Arnhemse wijk Malburgen voor campagneactiviteiten vanwege de aanstaande verkiezingen.

DENK scoort goed in Malburgen

De wijk Malburgen is belangrijk voor DENK omdat de partij ook al in 2017 goed heeft gescoord in deze arbeiderswijk. Het bezoek van een landelijke prominent aan Malburgen was dan ook boeiend en leuk voor de mensen die Ozturk tegenkwamen. DENK partijvoorzitter Ozturk is ook op de hoogte van de problematiek in Malburgen en bespreekt dit regelmatig in de Tweede Kamer.

Pitstop bij Elite Plaza

Na wat gesprekken in de buurt en bezoeken aan ondernemers in Malburgen werd er een pitstop gemaakt bij Elite Plaza aan de akkerwindestraat. Alle aanwezigen kregen linzensoep en verschillende soorten tapas aangeboden. Ondanks dat Ozturk uit een groet stad komt was hij zeer onder de indruk van de linzensoep van Elite Plaza.

De heren en dames maakten daarna ook nog een ronde in Arnhem-Noord en gingen ook langs de steenstraat om de situatie inzake parkeerproblematiek van dichtbij te ervaren.

ReactiesRelated Articles

Bekendste Turkse bakker van Gelderland heeft het deze dagen drukker dan normaal

De bekendste Turkse bakker van Gelderland heeft het deze dagen veel drukker dan normaal. Vanwege het vastenmaand Ramadan is er

Hulpactie gestart om Arnhemse grillroom na brand te steunen

Grillroom Mardin Ocakbasi werd in de nacht van 21 mei jongstleden getroffen door een brand. Na de coronacrisis kreeg zijn

Gemeente gaat parkeerplaatsen bij Blauwe Golven weghalen

Binnenkort is het niet meer mogelijk om zo ruim te parkeren bij de ´Blauwe Golven´ onder de Mandelabrug. Dit maakt