Vermiste Danielle (16) voor het laatst gezien in Arnhem

Vermiste Danielle (16) voor het laatst gezien in Arnhem

De 16-jarige Danielle is sinds vrijdag spoorloos verdwenen en wordt gezocht door de politie. Danielle is voor het laatst gezien in Arnhem en komt uit Groningen. (Foto: Politie) Meer is er niet bekend over haar verdwijning. Ook weten we niet precies waar ze in Arnhem voor het laatst gezien is.

De politie is met man en macht op zoek naar het meisje waar geen contact meer mee is. Tijdens haar verdwijning had Danielle zwarte sneackers, zwarte skinny jeans en een zwarte winterjas met capuchon aan.

Uw reclame ook hier te zien?

Om de omschrijving volledig te maken voegde de politie meer informatie toe: Danielle is 1,80 meter lang, heeft bruine haren en groen-bruine ogen.

De politie is op zoek naar informatie over Danielle en haar vermissing. Als je haar hebt gezien of weet waar ze is neem dan direct contact op met de politie.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

ReactiesRelated Articles

Ugur Yildirim en Ercan Bocu futsalkampioen met ATIK 9

De bekende ex-voetballer Ugur Yildirim en ex-topvoetballer Ercan Bocu uit Apeldoorn zijn onlangs futsalkampioen geworden met ATIK 9. Het elftal

Eerste bezoek ooit van Turkse Consul-Generaal aan moskee in Klarendal

De Turkse consul-generaal Zafer Ates uit Deventer was vrijdagmiddag op bezoek bij de AyaSofya moskee in de Arnhemse wijk Klarendal.

Arnhemmer rijdt in op politie

De 39-jarige Arnhemmer viel gisteren rond de klok van 20:00 uur op bij de surveillerende agenten. De agenten zagen de