Oeps! Dat is minder leuk voor de klanten van IKEA Duiven

Oeps! Dat is minder leuk voor de klanten van IKEA Duiven

Het zat er al een tijdje aan te komen, alleen wist niemand wanneer dit zou gebeuren. IKEA Nederland heeft uiteindelijk de knoop doorgehakt, en dit heeft ook invloed op IKEA Duiven. (Foto: pixabay)

Geen papieren catalogus meer

De vaste klanten van IKEA die lid zijn van de IKEA Family krijgen geen papieren catalogus meer . Deze zal ook niet meer beschikbaar zijn in de vestiging in Duiven.Meest gedrukte magazine ter wereld

De gids van IKEA is het meest gedrukte magazine ter wereld en heeft een oplage van 201 miljoen stuks. In Nederland gaat het om ongeveer 5 miljoen gedrukte versies.

IKEA gaat zich nu ook net als andere bedrijven voornamelijk richten om de klanten online te benaderen en te vinden. In Engeland werkte dit positief toen de extra gelden werden gebruikt voor de website en IKEA app.

Mogelijk komt de papieren catalogus toch terug. Het bedrijf zal eerst de resultaten afwachten alvorens men helemaal of deels stopt met de gedrukte versies.

ReactiesRelated Articles

Turkse voetbalfan (22) uit Eindhoven heeft unieke voetbaltatoe

Als je denkt dat je alle bijzondere voetbaltatoeages hebt gezien in Nederland, zit je er naast. De 22-jarige Aykut uit

BIZAR in 5 minuten 7 bekeuringen

BIZAR, deze meneer uit Turkije heeft in vijf minuten zeven bekeuringen. Tussen de bekeuringen zit er steeds een verschil van 1 minuut.

BEELDEN ‘Terrorist’ gijzeling Klarendal was bekend bij de wijkagent

Woensdagmiddag was Arnhem heel even wereldnieuws vanwege een 57-jarige man uit Arnhem die de hele stad bezig hield vanwege een