Oeps! Dat is minder leuk voor de klanten van IKEA Duiven

Oeps! Dat is minder leuk voor de klanten van IKEA Duiven

Het zat er al een tijdje aan te komen, alleen wist niemand wanneer dit zou gebeuren. IKEA Nederland heeft uiteindelijk de knoop doorgehakt, en dit heeft ook invloed op IKEA Duiven. (Foto: pixabay)

Geen papieren catalogus meer

De vaste klanten van IKEA die lid zijn van de IKEA Family krijgen geen papieren catalogus meer . Deze zal ook niet meer beschikbaar zijn in de vestiging in Duiven.Meest gedrukte magazine ter wereld

De gids van IKEA is het meest gedrukte magazine ter wereld en heeft een oplage van 201 miljoen stuks. In Nederland gaat het om ongeveer 5 miljoen gedrukte versies.

IKEA gaat zich nu ook net als andere bedrijven voornamelijk richten om de klanten online te benaderen en te vinden. In Engeland werkte dit positief toen de extra gelden werden gebruikt voor de website en IKEA app.

Mogelijk komt de papieren catalogus toch terug. Het bedrijf zal eerst de resultaten afwachten alvorens men helemaal of deels stopt met de gedrukte versies.

ReactiesRelated Articles

Mustafa Sandal, Yekpare en Altın Gün binnenkort in Arnhem

Musis Stadstheater in Arnhem draagt steeds meer een steentje bij om een programma te lanceren waar de hele stad wat

Gemeente lanceert Arnhem.zoektcollega.nl voor werklozen

Sinds kort kunnen werknemers in Arnhem ‘geschikte’ kandidaten vinden via Arnhem.zoektcollega.nl. (foto: screenshot youtube) Reacties

BEELDEN Jongeren Dieren bereiden iftar-maaltijd voor jongeren

Van jongeren voor jongeren, dat was het doel van het jongerenbestuur. Reacties