Veel beroemdheden op bezoek bij hairdresser Bozdag

Veel beroemdheden op bezoek bij hairdresser Bozdag

Ahmet Bozdag is een echte fenomeen blijkt weer uit verschillende posts via social media. De bekende kapper kreeg onlangs weer bezoek van een bekende Turkse filmactrice. De actrice Ilay Erkök is zelfs gespot in Arnhem en omgeving. (Foto: Screenshot instagram)

De Arnhemmer, van oorsprong uit Klarendal, is ee n begrip in de wereld van beauty en hairpainting. Als geen ander is de bekende hairdresser dagelijks gewild bij dames die graag een nieuwe stijl willen of een balayage (overloop van donker naar licht haar).Balayage expert in Nederland

Ahmet Bozdag is internationaal bekend om zijn speciale manier van balayage. Vroeger waren de dames voornamelijk onder de indruk van highlights. Maar dat is aan het veranderen. Een balayage toepassen is veel moeilijker dan een plukje haar dat even geverfd moet worden. En dat kan niet iedereen zomaar doen.

Bozdag doet niets anders en werkt voornamelijk met Olaplex blijkt uit de prachtige foto’s van de dames. Zijn hairsalon is in Oss en zonder afspraak kom je niet in de buurt van Ahmet Bozdag. Bozdag is volgens de kenners een van de experts in Nederland. De klanten komen dan ook uit heel Nederland en Europa.

Make over van Leila Amini en Ahmet Bozdag

Voor de geinteresseerden onder de lezers. Je maakt nu kans op een make over ter waarde van 600 euro bij Ahmet Bozdag Hair & Beauty. De make over wordt mede mogelijk gemaakt door make-up en haarstylist Leila Amini. Zij behoort ook tot een van de bekendste stylisten in Nederland en heeft ook een eigen pro make-up artist training.

Uw reclame ook hier te zien?

ReactiesRelated Articles

Barber Talks met bekende Arnhemse youtube gaat viral

De bekende Arnhemse barber ‘Alem the Barber’ heeft een eigen methode ontdekt om interviews te houden. Bekende Arnhemmers tijdens Barber

9 regels die gelden bij een strenge avondklok

De regels die het Kabinet gaat voorstellen zien er alsvolgt uit. De Tweede Kamer moet hier nog officieel wel mee

Dilex Arnhem is al sinds eind juli gesloten

Dilex Arnhem is al sinds eind juli gesloten. De bekende Hairsalon uit Deventer opende drie jaar geleden een tweede vestiging