Supermarkt bedankt bezoekers met extra hoge kortingen

Supermarkt bedankt bezoekers met extra hoge kortingen

De Arnhemse Guven Supermarkt komt met een ludieke actie om haar bezoekers te bedanken. Dit maakte het management van het bedrijf bekend.Volgens een woordvoerder van Guven Supermarkt was het nodig om alle bezoekers van de winkel en buurtbewoners te bedanken. ‘Een vrij negatieve brief aan de burgemeester verbaasde ons enorm, omdat wij de inhoud totaal niet met de werkelijkheid vonden rijmen. We doen juist het tegenovergestelde door overlast en afval tegen te gaan. Betrokkenheid met de wijk is enorm belangrijk voor ons, waardoor we sport en cultuur in de wijk altijd hebben gesteund.’

Veel steunbetuigingen aan supermarkt
Guven Supermarkt deelde donderdagavond een facebookpost om reacties van de bezoekers en wijkbewoners te polsen. Bewoners uit de Arnhemse wijk Presikhaaf en bezoekers reageerden massaal op de post, en kwamen massaal met steunbetuigingen. Binnen een paar uur hadden honderden al gereageerd.

Klanten worden bedankt met extra korting
Guven Supermarkt was zo onder de indruk van alle positieve reacties en wilde iedereen bedanken met een spontane actie. ‘Binnen een uur werd een actiefolder met hoge kortingen ontworpen en werd dit als dank gedeeld met de klanten van de bekende supermarkt in Arnhem.

De drie leukste reacties hebben we hieronder voor u verzameld:

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? €19,- per week

ReactiesRelated Articles

Voertuigen in Arnhem vliegen in brand

Niet de eerste gebeurtenis in deze straat. Drie keer eerder was het raak in deze straat. Reacties

Harde lockdown! Alles gaat vannacht om 05.00 dicht

Bronnen bij RTL nieuws melden dat het Kabinet vanavond al met de mededeling gaat komen dat Nederland op slot gaat.

Twee meisjes stelen voor 600 euro aan strings en BH’s bij Primark

Twee meisjes hebben zaterdagochtend in Arnhem voor bijna 600 euro aan strings en BH’s gestolen bij de Primark. De meiden