Beste amateurscheidsrechter van Arnhem is oom geworden

Beste amateurscheidsrechter van Arnhem is oom geworden

Volgens velen is hij een van de beste amateurscheidsrechters van Arnhem. De bekende scheidsrechter van voetbalclub Elsweide is deze week nog gelukkiger dan de weken ervoor.
Oom geworden
De Nederlandse Turk in dienst van voetbalclub Elsweide is onlangs oom geworden. Zijn zus beviel zeer recent van een zoon (Kadir) en dit zorgde voor veel geluk bij familie Bahran en Kinran. We hebben Burak zelf helaas niet kunnen bereiken voor commentaar. Maar volgens bronnen in de buurt is hij trots dat hij voor het eerst oom is geworden.

Vitessefan
Burak is behalve zijn vrijwilligersfunctie bij Elsweide ook bekend als echte Vitesse-fan. De Arnhemmer is verliefd op Vitesse (en Galatasaray) en is al jaren lid van de harde kern van Vitesse. Een thuiswedstrijd van Vitesse missen hoort er dan ook niet bij.
Reacties


Tags assigned to this article:
burak bahranElsweideknvbVitesse

Related Articles

Focus Filmtheater naar Kerkplein

Focus Filmtheater komt in een nieuw gebouw op het Kerkplein. Het college van burgemeester en wethouders en de directie van

VIDEO Arnhemse vlogger verliest challenge tegen NEC-aanvoerder Breinburg

Emre Yaman, bekend van ESA Futsal en Elsweide Futsal, regelde een challenge tegen NEC-aanvoerder Gregor Breinburg. De twee kenden elkaar

Gemeente mag nieuwe weg naar winkelcentrum Presikhaaf niet openen

De Raad van State kwam gisteren met een uitspraak naar aanleiding van een kort geding over de aansluiting van de