Arnhem krijgt een nieuwe hookah shop bij ‘Klein Istanbul’

Arnhem krijgt een nieuwe hookah shop bij ‘Klein Istanbul’

Arnhem krijgt er een nieuwe hookah shop bij volgens berichtgeving via social media.

Klein Istanbul’ straat van Arnhem
De eigenaar heeft een deal gesloten met de locatie waar voorheen Halil Fashion zat aan de hommelseweg 37. De hommelseweg staat ook bekend als ‘Klein Istanbul’ vanwege de vele Turkse winkels. Wie de eigenaar is van ‘Cachimba’ is niet bekend bij de redactie.

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? | €19,- per week | info@haberarnhem.nl of dm insta/face

‘Cachimba’ gaat allerlei benodigdheden voor waterpijpen aanbieden met exclusieve producten. Een promotiefilmpje van ‘Cachimba’ wordt al sinds gisteren massaal gedeeld via social media.

Vaste waterpijprokers gaan naar Duitsland
Vaste waterpijp gebruikers gaan nu vaak naar Duitsland om kwaliteitskolen met allerlei smaken aan te schaffen. Volgens de experts moet je in Duitsland zijn voor goede kolen. Mogelijk brengt ‘Cachimba’ daar dus verandering in.In het filmpje maakt het bedrijf bekend dat het dagelijks vanaf 13.00 uur open zal zijn. Wanneer de exacte opening van de winkel is, is niet bekend gemaakt. Veel kolen voor waterpijpen en shisha bevatten nicotine, waardoor het ook net zo dodelijk is als een sigaret. Of de strengere maatregelen van de overheid ook van invloed zal zijn op kolen die in Nederland verkocht gaan worden is nog even afwachten.

ReactiesRelated Articles

Braderie Presikhaaf: Dürüm Adana twee dagen lang voor maar €3,50

De braderie (Kermes) in de Arnhemse wijk Presikhaaf trekt veel publiek aan sinds dat het vrijdag is begonnen. Zaterdag en

Wie is de Ezel bekijk en beoordeel zelf

Deze jongeman is aan het dansen. Hij heeft de rug van de ezel uitgekozen als dansvloer bekijk het filmpje en

Donderdag 60% tot 80% korting tijdens laatste uitverkoop V&D Arnhem

Donderdag kunnen Arnhemmers warenhuis V&D nog eenmaal bezoeken voor het kopen van spullen met enorme kortingen. De boedelverkoop is in