Kwalitaria ‘begint oorlog’ in Prikko met Gratis Friet

Kwalitaria ‘begint oorlog’ in Prikko met Gratis Friet

De Kwalitaria is naar maanden leegstand weer eindelijk open. De nieuwe franchisenemers maken dit wel op een heel unieke manier bekend door de concurrentie in de wijk wakker te schudden met gratis friet.

Zaterdag Gratis Friet
Zaterdag 22 augustus zal er gratis friet aangeboden worden tussen 14.00 en 16.00 uur bij de Kwalitaria in Winkelcentrum Presikhaaf. Het bedrijf heeft dit zelf naar buiten gebracht met een brochure dat is uitgedeeld.

60.000 anderen zien dit ook per maand

Minder traffic na vertrek Albert Heijn
Om wat voor portie het gaat is niet bekend. De locatie van Kwalitaria is na het vertrek van Albert Heijn minder aantrekkelijk geworden, waardoor de vorige uitbaters moeite hadden om de hoge lasten te kunnen betalen. Of de huidige uitbaters ook te maken hebben met hoge franchisekosten is niet bekend. Bronnen melden dat de huidige uitbaters van Kwalitaria niet uit Arnhem komen en de historie van dat deel van winkelcentrum Presikhaaf niet kennen.

Het is ook afwachten hoe andere cafetaria’s in de wijk gaan reageren op de ‘Gratis Friet‘ actie van de Kwalitaria. We gaan de socialmedia pagina’s van de concurrenten in de wijk vandaag en morgen bijhouden.

flyer Kwalitaria Presikhaaf

Reacties


Tags assigned to this article:
KwalitariaPresikhaafprikkowinkelcentrum

Related Articles

Bozbiyik maakt overstap van Vonk naar Quick Financieel Advies

De Arnhemse hypotheekadviseur maakte via LinkedIn bekend de overstap gedaan te hebben naar Quick Financieel Advies. Aykut Bozbiyik was sinds

Arnhemmer filmt fatale sprong partner van Spaanse klif

Diverse bronnen melden dat een Nederlandse toerist uit Arnhem donderdag, tijdens zijn vakantie met zijn gezin, is verongelukt op het

54% van de Turkse ondernemers in Arnhem rijdt in een Mercedes

De Mercedes is in trek bij de Turkse ondernemers in Arnhem en omgeving. Met 44% staat het bovenaan de lijst