Metropole op Steenstraat eindelijk verkocht

Metropole op Steenstraat eindelijk verkocht

ARNHEM – In opdracht van de eigenaar, een particulier, heeft BMV Winkelmakelaars, partner in Dynamis het pand verkocht waar decennia lang horecagelegenheid Metropole gevestigd was. De metrage van het pand bedraagt ca. 700 m². Tot hetgeen verkocht is behoort eveneens een penthouse. De koper is een professionele particuliere belegger, welke het pand deels zal gaan transformeren tot woonruimte. 

HABER20 voor € 20,- korting

Vraagprijs pand was veel te hoog

Diverse Arnhemse ondernemers hebben ook geprobeerd om weer iets op te zetten, maar vonden de vraagprijs veel te veel. Metropole was niet meer de Metropole van 10 jaar geleden. En als je een simpele tosti voor 8 euro ging verkopen, terwijl het een paar deuren verderop maar 4 euro kostte bij Broodje To Go. Is het niet zo vreemd dat consumenten andere keuzes maken.

Overigens is niet bekend gemaakt wie de nieuwe eigenaar is van het pand. Ook is niet duidelijk wat er straks gaat komen op deze locatie.

Afbeelding: Steenstraat 68 te Arnhem

Advocaat Arnhem advocaat Nijmegen


Related Articles

VIDEO Gast steelt €1250 van 86-jarige man

De politie is druk opzoek naar de man die te zien is in de video.

Dursun Usta emotioneel tijdens bruiloft dochter

Arnhemmer Dursun Usta was gisteren zichtbaar emotioneel tijdens de bruiloft van dochter Mihriban en Omer.  Mihriban en Omer gaven eerder

Gigantische vangst: 60 kilo cocaïne 190 kilo MDMA-kristallen en nog meer gevonden in een busje

Afgelopen donderdagavond heeft de politie een gigantische drugsvangst gehad na een controle in een busje.

Geverifieerd door MonsterInsights