Metropole op Steenstraat eindelijk verkocht

Metropole op Steenstraat eindelijk verkocht

ARNHEM – In opdracht van de eigenaar, een particulier, heeft BMV Winkelmakelaars, partner in Dynamis het pand verkocht waar decennia lang horecagelegenheid Metropole gevestigd was. De metrage van het pand bedraagt ca. 700 m². Tot hetgeen verkocht is behoort eveneens een penthouse. De koper is een professionele particuliere belegger, welke het pand deels zal gaan transformeren tot woonruimte. 

HABER20 voor € 20,- korting

Vraagprijs pand was veel te hoog

Diverse Arnhemse ondernemers hebben ook geprobeerd om weer iets op te zetten, maar vonden de vraagprijs veel te veel. Metropole was niet meer de Metropole van 10 jaar geleden. En als je een simpele tosti voor 8 euro ging verkopen, terwijl het een paar deuren verderop maar 4 euro kostte bij Broodje To Go. Is het niet zo vreemd dat consumenten andere keuzes maken.

Overigens is niet bekend gemaakt wie de nieuwe eigenaar is van het pand. Ook is niet duidelijk wat er straks gaat komen op deze locatie.

Afbeelding: Steenstraat 68 te Arnhem

Advocaat Arnhem advocaat Nijmegen


Related Articles

Gestolen ketting gevonden in geslachtsorgaan vrouwelijke verdachte

Vrijdag 21 juli 2017 omstreeks 17:30 uur, werd een gouden ketting gestolen van een bejaarde vrouw op de Rozendaalselaan te

VIDEO McDonalds zijn oplichters, hij bewijst het

McDonalds houdt mensen voor de gek en laat ze te veel betalen voor hetzelfde.

Voorzitter Turkiyem moskee presenteert bekende namen in nieuwe bestuur

Het bestuur van de Diyanet (HDV) Turkiyem moskee in Arnhem heeft vrijdagmiddag haar nieuwe voorzitter en bestuursleden gepresenteerd aan de

Geverifieerd door MonsterInsights