Een verkeersongeval met de nieuwe Mercedes S-Klasse 2021 is onmogelijk

Een verkeersongeval met de nieuwe Mercedes S-Klasse 2021 is onmogelijk

De nieuwste S-Klasse Mercedes S-Klasse 2021 heeft een driving assistance waar je ‘U’ tegen zegt. Met deze uber ‘mensveilige’ rij-of remassistent is het haast onmogelijk om een ongeval te veroorzaken. ‘De nieuwe generatie S-Klasse in alle opzichten een verbetering ten opzichte van zijn voorganger’, aldus Igor Stuifzand van Autowereld.com. (foto: screenshot youtube)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Nieuwe S-Klasse is extreem veilig voor omstanders

In een demonstratiefilmpje toonde Mercedes aan hoe veilig de nieuwe S-klasse kan rijden als de bestuurder niet oplet of even de aandacht ergens anders op heeft gevestigd. De Duitsers hebben overal rekening mee gehouden met de Driving Assistance van de S-Klasse. Voetgangers, fietsers en andere voertuigen die zomaar stoppen worden straks niet meer geraakt.

Mensveilige Driving Assistance straks in alle nieuwe S-Klasse

Deze Driving Assistance zal aangeboden worden in alle nieuwe S-klasse voertuigen van Mercedes. Voor de exacte verkoopprijs of meer informatie kun je contact opnemen met Mercedes Wensink in Arnhem.



Related Articles

Onderzoek: Amerikaanse moslims zijn voorbeeldburgers

Amerikaanse moslims houden het meest van hun land en zijn het vroomst vergeleken met de Joden, Protestanten en Katholieken in

De PvdA stelt raadsvragen over spookstudenten in Arnhem

In Binnenlands Bestuur dd. 15 Juli 2019 (http://m.binnenlandsbestuur.nl/nieuws/spookstudenten- kosten-steden-miljoenen.236786.lynkx) is sprake van zgn. spookstudenten. Dit zijn studenten, die zich niet

Peuters gewond bij aanrijding op A348 tussen auto en vrachtwagen

Donderdagmiddag raakten twee kinderen gewon bij een aanrijding op de snelweg A348 vanuit Arnhem richting Zutphen.

Geverifieerd door MonsterInsights