‘Instacop’ Yilmaz gaat beginnen als wijkagent in Presikhaaf

‘Instacop’ Yilmaz gaat beginnen als wijkagent in Presikhaaf

De Arnhemse wijk Presikhaaf krijgt weer een nieuwe wijkagent. Yilmaz Uluçay komt uit Zutphen naar Arnhem waar hij al jaren actief was als wijkagent in de wijk Noordveen. (foto: screenshot youtube)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Nieuwe wijkagent is bekend als ‘InstaCop’

Yilmaz is ook bekend als ‘InstaCop’ of als ‘Insta-agent’. In vergelijking met veel van zijn collega’s in Nederland is hij heel erg actief op insta. In Arnhem doen veel collega’s van Yilmaz het ook goed door online zichtbaar te zijn. Yilmaz is 50 jaar en zit al bijna 20 jaar bij de politie. Hij heeft nu al meer dan 3000 volgers op instagram.

Waarom Instacop?

Zijn status als ‘InstaCop’ heeft hij natuurlijk niet zomaar gekregen. Hij deelt veel met zijn volgers en laat ook net even iets meer zien als agent dan zijn collega’s. De 50-jarige superfitte politieagent is afgetraind. Mensen die Yilmaz kennen bevestigen dat hij alles behalve ‘oud’ is en graag in gesprek gaat met iedereen in de buurt.

Inderdaad! Yilmaz is een Turkse naam

Van de redactie: Voor de niet kenners en onze beroepsklagers. Inderdaad!… Yilmaz Uluçay is een Turkse naam en hij zal ook vast wel Turks kunnen spreken. Maar natuurlijk is hij agent in Nederland en zal hij rekening houden met de Nederlandse wetgeving. Dus zal hij natuurlijk niet Turks gaan praten of denken. Hij spreekt meerdere talen, en dat kan zeker handig zijn in een multiculturele wijk zoals Presikhaaf. Veel Succes Yilmaz.

Frank Bouwmeester ook nieuw in Presikhaaf

Behalve Yilmaz is de 33-jarige Frank Bouwmeester ook nieuw in Presikhaaf. Bouwmeester valt direct al op met zijn lengte en uiterlijk. De dames in de wijk hebben wijkagent Frank al ontdekt en zijn onder de indruk van de nieuwe agent. Opvallend is wel dat zowel ‘InstaCop’ Yilmaz en Frank Bouwmeester beiden topfit zijn. De andere twee wijkagenten in Presikhaaf zijn Anne Wijnveld en Melinde van Aalten.

Dit bericht bekijken op Instagram

👮‍♂️De wijkagent👮‍♂️ Wat doet die wijkagent nu allemaal precies. Waar is die als je hem nodig hebt en waarom lost die niet alles gelijk op.🤔 Goeie vragen wel. Om een beetje beeld te geven wat ik doe probeer ik,en met mij veel meer collega wijkagenten, op sociale media jullie mee te nemen in onze werkzaamheden. Zelf probeer ik veel te delen maar een hoop dingen mag en kan ik niet delen. Soms beslis ik zelf dat het niet kan en ja ook ik wordt wel eens terug gefloten. Het blijft een lastig spel tussen willen en kunnen. Daar zullen meerdere wijkagenten mee stoeien. Ik probeer zoveel als mogelijk aanwezig te zijn in de wijk om informatie te verkrijgen en bewoners face to face te spreken. Helaas zit aan mijn werk als wijkagent een hele bult aan administratieve rompslomp. Dit slokt helaas veel tijd op. Zoals vandaag zit ik thuis een dag mijn papierwerk op orde te brengen maar liever was ik nu buiten een rondje aan het fietsen geweest door de wijken. Vaak hebben bewoners daar geen weet van en tevens ook geen boodschap aan. Ze verwachten dat je er altijd bent. Het prioriteren van zaken is onze core business. Daardoor kan je het gevoel hebben dat ik bepaalde problemen niet gelijk oppak. Dat heeft 1 simpele reden. Er zijn dan zaken die ik als belangrijker hebben aangemerkt. Hogere prioriteit dus meer voorrang. Niets persoonlijks maar dat zijn keuzes die ik moet maken. Ik doe dat zonder een bepaald belang. En weetje, ik ben ook een mens. Fouten maken doe ik genoeg en leer daar van. De politie en ik dus ook zijn niet feilloos. Ik streef altijd naar het beste, dus sta open voor verbetering en dus ook voor feedback. Fijne maandag mensen. Ik ga snel verder met het leukste onderdeel van mijn werk👨‍💻 😉. #administratie #wijkwerk #wijkagent #levenvaneenwijkie #drukdrukdruk #nooitvrij #delen #nietdelen #feedback #politiearnhemnoord #prioriteiten

Een bericht gedeeld door Wijkagenten Presikhaaf Arnhem (@wijkagenten_presikhaaf) op

ReactiesRelated Articles

Wilders weigert baklava van bekende Turkse horecaondernemer

Geert Wilders kreeg woensdagmiddag baklava aangeboden van de bekende Turkse horecaondernemer Chico van Chico’s Place uit Arnhem. De extreemrechtse politicus

Arnhem krijgt speciale kauwgumprullenbakjes in de stad

Arnhem is bij wijze van proef gestart met het plaatsen van 25 kauwgumprullenbakjes in de binnenstad. Een promoteam heeft al

Zorgen voor een hulpbehoevende naaste, wat doet dat met u?

Veel Arnhemmers zorgen voor een hulpbehoevend familielid, kennis of buurtgenoot. Dat kan bijvoorbeeld gaan om hulp bij het huishouden, gezelschap