‘Met Tülay Erkan hebben bedrijven meer bereik dan met Touzani’

‘Met Tülay Erkan hebben bedrijven meer bereik dan met Touzani’

Wie kent hem niet, Soufiane Touzani, de Freestyle voetballer met meer dan 1,2 miljoen volgers op instagram. Touzani verdient bakken met geld met zijn eigen kleding, ING sponsoring en gesponsorde bezoeken waar hij ongeveer 4000 euro per uur voor vraagt. (foto: screenshot/youtube)

Concurrent Touzani is een Turkse dame uit de Randstad

Maar Touzani heeft een concurrent in Nederland, die niets met voetballen te maken heeft en toch meer mensen bereikt dan Touzani zelf. Vlogster en modeadviseur Tülay Erkan heeft op insta meer dan 1,4 miljoen volgers en een bereik van Rotterdam tot aan Kayseri. Enige wat ze doet is ‘haar leven als huisvrouw’ te delen met een grote publiek. Omdat ze dat ook op een bijzondere manier doet, heeft ze veel bereik.

Verisure Beveiliging: Onmiddellijke actie en melding aan de politie

Ware trendsetter in Nederland

Tülay heeft een gezin en is een ware trendsetter in Nederland. Veel multi-etnische bedrijven proberen via haar vlogs dames en heren te bereiken, door allerlei huishoudelijke artikelen en kleding te promoten of uit te proberen. Tülay maakt dingen niet mooier dan dat ze zijn, en vertelt dat ook steeds in haar eigen woorden alsof alleen haar vriendinnen die filmpjes bekijken.

Vlogs voornamelijk in het Turks

Volgens insiders verdient Tülay Erkan bakken met geld door bezoeken te brengen aan nieuwe bedrijven of producten online te promoten. Ondanks dat ze veel meer bereik heeft dan Touzani, vraagt ze ‘maar’ rond de 1500 euro aan een bezoek voor een bedrijfspromotie. En dat is vaak interessant voor bedrijven die hierdoor veel meer bereik hebben, bij dames, dan met bijvoorbeeld een Touzani. Tulay spreekt voornamelijk in het Turks, tenzij ze er niet uitkomt en Nederlandse termen gebruikt.

waterbestendige binnen en buitenlamp

ReactiesRelated Articles

Winkelen of boodschappen tijdens Pinksteren verboden

De gemeente Arnhem kwam met een extra toelichting vanwege eerste pinksterdag. Reacties

Lang geleden dat Klarendal zo werd beveiligd

Wie in de nachtelijke uren een hond uitlaat of opstaat voor de Sahur ziet iets wat je niet elke dag

VIDEO Agressieve Marokkaan maakt het de politie knap lastig

Deze agressieve Marokkaan maakt het de politieagenten niet makkelijk. Ondanks dat hij in overtreding is, weet hij zich niet fatsoenlijk