‘Bigfoot’ uit Presikhaaf is al drie keer staande gehouden

‘Bigfoot’ uit Presikhaaf is al drie keer staande gehouden

Sinds dat de avondklok is ingegaan is er iets vreemds gaande in sommige delen van Arnhem. De politie is druk bezig om raddraaiers en relschoppers te signaleren alvorens ze taferelen uithalen zoals in Amsterdam of Eindhoven. En vreemd genoeg zijn deze preventieve controles ook voor het ingaan van de avondklok.

‘Bigfoot’ valt ook op in een kleine Volkswagen Polo

De agenten hebben mogelijk verdachten op het oog die rijden in een nieuwe Volkswagen Golf of een Volkswagen Polo. Dit blijkt uit staande houdingen van een inwoner uit Presikhaaf, met de bijnaam ‘Bigfoot’. De jongeman van rond de twintig jaar is steeds betrokken bij een staande houding. Telkens weer vragen agenten wat hij op straat doet en waar hij vandaan komt. Vrienden van ‘Bigfoot’ bevestigen dat hij amper ‘iets doet”. ‘Hij heeft nooit een vlieg kwaad gedaan, ondanks dat hij er uit ziet als een beer’.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Minutenlang ondervraagd terwijl hij niks illegaals doet

Bronnen melden dat hij minutenlang wordt ondervraagd en moet wachten totdat de controle is afgerond waarna hij weer moet vertrekken. De agenten lijken zijn verhaal niet te geloven, waardoor hij steeds om onduidelijke redenen aan de kant wordt gezet. En om allerlei geruchten de kop in te drukken gaat het niet om een onderwereldfiguur, maar een student die een bijbaantje heeft bij een supermarkt.

Of er meerdere signalen uit de stad zijn, van vreemde aanhoudingen is vooralsnog niet bekend. Maar het kan niet zo zijn dat de agenten in kwestie op basis van onterechte redenen bepaalde groepen in de stad lastig vallen door ze vaker aan te houden en te stalken terwijl er niets aan de hand is.

Lamp kopen met extra korting

ReactiesRelated Articles

Veel klachten over zitbankjes bij nieuwe bushokjes

In Arnhem zijn er veel klachten over de te kleine nieuwe zitbankjes bij vernieuwde bushokjes.  Reacties

Piri dreigt Turkije met opschorten EU-lidmaatschap die ze na 50 jaar nog steeds moeten geven

Turkije-rapporteur Kati Piri denkt dat ze nog steeds te maken heeft met een wankelende Turkije van de jaren vijftig. Ondanks

Gelderlander opent aanval op Turkse ondernemers in Arnhem

Bij de Gelderlander gaan ze wel heel ver om ‘objectief’ nieuws te publiceren over hard werkende Turkse ondernemers in de