Wethouder Financiën laat Arnhemse ondernemers niet in de steek

Wethouder Financiën laat Arnhemse ondernemers niet in de steek

De gemeente Arnhem gaat ondernemers weer uitstel van betaling verlenen voor gemeentelijke belastingen. (foto: screenshot youtube)

Het gaat dan om de onroerendzaakbelasting, rioolheffing en toeristenbelasting. ‘Ondernemers die het moeilijk hebben willen we zo de helpende hand bieden. De coronacrisis is nog niet voorbij.’, aldus wethouder Financien Ronald Paping in een verkalring.

ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vreemdelingenrecht advocaat

Uitstel Arnhemse ondernemers geldt tot 1 september 2021

Het uitstel voor Arnhemse ondernemers, die het al al heel zwaar hebben, geldt tot 1 september 2021. Daarna volgt er een betalingsregeling. Het gaat dan om de ozb en de rioolheffing uit 2020 en 2021. En de toeristenbelasting voor het het haar 2019.

Arnhemse ondernemers kunnen via www.arnhem.nl/ondernemersdesk meer informatie vinden over bovenstaande en regelingen treffen.

ReactiesRelated Articles

Ontwikkelaar Reinbouw gaat Bouwen aan de Trans

Opnieuw komt er een mooi project van de grond in de zuidelijke binnenstad. Vrijdag 7 juli jl. tekende Reinbouw voor

Vermiste Danielle (16) voor het laatst gezien in Arnhem

De 16-jarige Danielle is sinds vrijdag spoorloos verdwenen en wordt gezocht door de politie. Danielle is voor het laatst gezien

Arnhemmers hebben weinig interesse in herdenking ‘Parijs’

Gisteren kondigde het stadsbestuur van Arnhem aan om de slachtoffers van de aanslagen in Parijs te herdenken. Het college onder