Prostitutiehuis vol met dames ontdekt in hartje Presikhaaf

Prostitutiehuis vol met dames ontdekt in hartje Presikhaaf

De wijkagenten in de Arnhemse wijk Presikhaaf hebben een undercoveractie uitgevoerd naar aanleiding van vele meldingen uit de wijk over illegale prostitutie in een woning. Dit maakten de agenten bekend via berichten die gedeeld werden via sociale media.

Veel meldingen over veel aanloop naar een woning

Over een adres bij Winkelcentrum Presikhaaf kreeg de politie veel meldingen binnen over veel aanloop op een adres. Wij gaan als redactie ook niet bekend maken om welk adres het gaat, maar op de foto’s van de wijkagenten is goed te zien waar zij zich ongeveer bevinden. De actie werd zeer secuur uitgevoerd door de agenten. Een van de agenten stond op uitkijk om op afstand de locatie te bezichtigen.

Wijkagenten Yilmaz en Melinde gaan af op melding

De wijkagenten Yilmaz en Melinde gingen uieindelijk af op de melding, door gewoon aan te kloppen. Mede omdat de politie ook als toezichthouder aangewezen is om controles te kunnen en mogen uitvoeren. Volgens de agenten was het direct ‘dikkke bingo’ omdat de woning vol zat met dames en goederen die duiden op vermeende prostitutie. Want waar zou je anders al die voorbehoedsmiddelen, massageolie en durex-pakjes voor nodig moeten hebben?

Check de foto’s

Dames spreken geen woord Nederlands of Engels

De dames die getroffen zijn in de woning spraken alles behalve Nederlands of Engels. Via een tolkentelefoon werd er contact gelegd met de dames zodat er enigszins communicatie mogelijk was. Of de dames zijn gearresteerd is ook niet bekend gemaakt. De vraag is natuurlijk wat nu?

Eigenaar van het pand heeft wel een probleem

Volgens de eerste berichten is er geen sprake van dwang. De dames waren daar vrijwillig aanwezig, en gaan morgen weg. Een speciale prostitutieteam neemt alle bevindingen, verklaringen en foto’s over om het onderzoek verder voort te zetten. De eigenaar van het pand heeft nog wel een probleem omdat hij iets kan verwachten. Die is namelijk verantwoordelijk voor wat er in zijn woning gaande was.

Advocaat Arnhem | Advocaat nodig

ReactiesRelated Articles

Taco Mundo zoekt ook franchisenemer in Arnhem

Taco Mundo, bekend van verse Mexicaanse maaltijden aan kantoor of huis, zoekt een franchisenemer in Arnhem en Nijmegen. Het bedrijf

Duizenden bezoeken Turks Festival in Arnhemse Park Presikhaaf

Duizenden Arnhemmers hebben het Turks festival in het Arnhemse Park Presikhaaf bezocht. Drie dagen lang konden bezoekers uit Arnhem genieten

VIDEO McDonalds zijn oplichters, hij bewijst het

McDonalds houdt mensen voor de gek en laat ze te veel betalen voor hetzelfde. Reacties