Arnhem krijgt een nieuwe Action op een bijzondere locatie

Arnhem krijgt een nieuwe Action op een bijzondere locatie

ARNHEM – Varensa B.V., eigenaar van het winkelcentrum Musiskwartier in Arnhem, verwelkomt Action als langjarige nieuwe huurder voor het Brouwersplein 23.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Een hele opvallende locatie
Een hele opvallende locatie voor een nieuwe Action waar veel leegstand en de huurprijzen heel hoog zijn. Varensa B.V. vraagt veel huur voor deze locaties omdat het om toplocaties gaat. Of Action de volle pond gaat betalen is niet bekend gemaakt.

Met Action zal er weer publiek komen naar winkelcentrum Musiskwartier waardoor er meer traffic zal zijn naar het hele gebied.

Brouwersplein 23 is groot ca. 1.350 m², gelegen op niveau -1. Partijen zijn een langjarige huurovereenkomst aangegaan tegen marktconforme condities. RemmersVanGorkom Vastgoedadviseurs adviseerde Action, BMV Winkelmakelaars heeft deze transactie tot stand gebracht namens eigenaar, collegiaal met Colliers International.

Bijlage: afbeelding Brouwersplein 23 te ArnhemRelated Articles

KWP presenteert ontwerp-Masterplan Stadsblokken Meinerswijk aan de stad

Op 7 november 2017 presenteert KondorWessels Projecten (KWP) het ontwerp-Masterplan voor Stadsblokken Meinerswijk. Arnhemmers, maar ook andere geïnteresseerden, zijn die

Inschrijving Ome Joop’s Tour 2021 geopend

Hoe de 70e editie van Ome Joop’s Tour dit jaar gereden gaat worden, is nog steeds de vraag. Maar dát

Politiehelikopter komt in actie voor heterdaad inbraak Rozendaal

Vanavond kwam de politiehelikopter in actie en was te zien boven Velp en Rozendaal.

Geverifieerd door MonsterInsights