Zumra (1) heeft een zeldzame ziekte en jouw hulp nodig

Zumra (1) heeft een zeldzame ziekte en jouw hulp nodig

Uit de inbox hebben wij een oproep gekregen om aandacht te besteden aan de situatie van de 1-jarige Zümra. Zümra is 19 maanden oud en lijdt aan een zeldzame dodelijke spierziekte SMA type 1. Helaas weegt ze maar 6 kilogram. Het meisje woont ook in Turkije en in diverse landen zijn teams opgericht om haar te helpen.

Behandeling kost 1,8 miljoen euro

Door middel van een van de duurste medicatie ter wereld (Zolgensma) kan het meisje geholpen worden. De behandeling om Zümra te helpen kost ongeveer 1,8 miljoen euro. En samen met veel vrijwilligers is er al 20% van het totale bedrag aan donaties opgehaald. Helaas wordt deze behandeling ook niet vergoed.

advocaat amsterdam advocaat arnhem

Ook steun vanuit Arnhem en andere Nederlandse steden

TeamZümraNL heeft de handen bijeen gebracht om het meisje te helpen vanuit Nederland. Met vijf vrijwilligers proberen deze dames uit Arnhem en andere steden een steentje bij te dragen om Zümra te helpen omdat ze met de dag zwakker en zwakker wordt.

TeamZümraNL : ‘Wees van de helden van Zumra en help ons met de inzamelingsactie.’ Doneren kan via instagram, waar ook meer informatie is over de actie en de situatie van Zümra. Klik hier voor meer info: www.instagram.com/teamzumranlRelated Articles

Bekend bedrijf huurt mega bedrijfscomplex van ca. 12.000 m²

DUIVEN –  Nedac Sorbo heeft ter uitbreiding van de activiteiten een huurovereenkomst gesloten voor de huur van een bedrijfscomplex aan

VIDEO Arnhemse realityster Michella Kox scoort goed met eigen serie bij RTL XL

De bekende Arnhemse realityster Michella Kox heeft sinds kort een eigen serie bij RTL XL. De Arnhemmer is bekend van

Hakan Şükür voorkomt celstraf door te verhuizen naar VS

De advocaat van de oud-voetballer bevestigde dat hij is vertrokken naar de VS. 

Geverifieerd door MonsterInsights