Zumra (1) heeft een zeldzame ziekte en jouw hulp nodig

Zumra (1) heeft een zeldzame ziekte en jouw hulp nodig

Uit de inbox hebben wij een oproep gekregen om aandacht te besteden aan de situatie van de 1-jarige Zümra. Zümra is 19 maanden oud en lijdt aan een zeldzame dodelijke spierziekte SMA type 1. Helaas weegt ze maar 6 kilogram. Het meisje woont ook in Turkije en in diverse landen zijn teams opgericht om haar te helpen.

Behandeling kost 1,8 miljoen euro

Door middel van een van de duurste medicatie ter wereld (Zolgensma) kan het meisje geholpen worden. De behandeling om Zümra te helpen kost ongeveer 1,8 miljoen euro. En samen met veel vrijwilligers is er al 20% van het totale bedrag aan donaties opgehaald. Helaas wordt deze behandeling ook niet vergoed.

advocaat amsterdam advocaat arnhem

Ook steun vanuit Arnhem en andere Nederlandse steden

TeamZümraNL heeft de handen bijeen gebracht om het meisje te helpen vanuit Nederland. Met vijf vrijwilligers proberen deze dames uit Arnhem en andere steden een steentje bij te dragen om Zümra te helpen omdat ze met de dag zwakker en zwakker wordt.

TeamZümraNL : ‘Wees van de helden van Zumra en help ons met de inzamelingsactie.’ Doneren kan via instagram, waar ook meer informatie is over de actie en de situatie van Zümra. Klik hier voor meer info: www.instagram.com/teamzumranl

ReactiesRelated Articles

Grootste dak van Arnhem krijgt 2180 zonnepanelen

Wethouder Anja Haga heeft maandag het eerste zonnepaneel op het dak van winkelcentrum Kronenburg geplaatst. Op dit grootste dak van

Twee auto’s in brand gestoken in Dieren

Iets na half twee in de nacht van zondag op de maandag kwam er een melding binnen dat er twee

Tonnen verdienen met drugspand valt toch een keer op

Een woning aan de Johan de Wittlaan in Arnhem is gisteren door burgemeester Marcouch gesloten nadat voor de tweede keer