Sterspeler Vitesse heeft een nieuwe ‘baan’ in Arnhem als barber

Sterspeler Vitesse heeft een nieuwe ‘baan’ in Arnhem als barber

De sterspeler van Vitesse, de 26-jarige Maxi Wittek is onlangs gespot tijdens het knippen van zijn collega Rasmussen bij kapsalon Born To Cut. De bekende voetballer van de Gelderse club schittert wekelijks als linksback en maakte recent nog een wereldgoal tegen Tottenham. Hij blijkt dus meer te kunnen dan alleen goed voetballen. Lees snel verder…

Gespot tijdens een knipbeurt van zijn collega Rasmussen

Wittek werd gespot tijdens een knipbeurt van zijn collega Rasmussen. De Duitser nam de tondeuse over van barber James en liet zijn skills zien als barber. Hij is natuurlijk niet echt in dienst bij kapsalon Born to Cut, dat kan ook niet volgens allerlei contractuele afspraken met Vitesse. Tenzij Born To Cut officieel een persoonlijke sponsor is van Wittek.

advocaat amsterdam advocaat arnhem

Op beelden, die de redactie heeft gezien, is goed te zien dat Wittek heel makkelijk omgaat met een tondeuse. Volgens een van de aanwezigen zou hij best door kunnen gaan als barber: ‘Hij doet het echt alsof hij al jarenlang ervaring heeft als kapper. Dat doe je niet als je de vaardigheden niet hebt.’

Wittek gaat mee naar Londen

Wittek speelt donderdagavond met Vitesse uit tegen Tottenham. De wedstrijd in Arnhem werd met 1-0 gewonnen tegen een B-elftal van Tottenham. Verwacht wordt dat Wittek en zijn collega’s het zwaar gaan krijgen, omdat Tottenham voor eigen publiek wilt winnen van de Arnhemse formatie.

ReactiesRelated Articles

Informatiebijeenkomst Subsidieregeling Duurzame Energieproductie (SDE+) voor zonnepanelen

Bent u eigenaar van een pand met een groter dak (minimaal 150 m2) en heeft u een grootverbruikersaansluiting voor uw

Twee traumahelikopters aan de Hommelseweg in Arnhem

De donderdag op de vrijdag net voor 02:00 uur vond er een eenzijdig ongeval plaats in de bocht Cattepoelseweg met

Gelderland rouwt om overleden eigenaar (24) Shi-La Lounge

Het was het onderwerp van van de dag gisteren voor en na het vrijdaggebed in Arnhem en in Zevenaar. Het