De Ronaldo van Arnhem mag maandenlang niet gaan spelen

De Ronaldo van Arnhem mag maandenlang niet gaan spelen

De aanvaller van SML Mohamed Bouraarassi, mag een paar maanden lang niet gaan voetballen. De 33-jarige Arnhemmer en ex-international (zaalvoetbal) zit thuis met een gebroken kuitbeen.

Zware blessure afgelopen week
Afgelopen week raakte hij zwaar geblesseerd tijdens de thuiswedstrijd door een harde tackle van zijn tegenstander (Blauw Wit) nadat hij al drie keer had gescoord. Een extreem zware tackle vonden veel aanwezigen.

Bronnen dichtbij de speler bevestigen dat hij direct naar het ziekenhuis ging en in het gips moest. Nader onderzoek moet uitwijzen wat de gevolgen van de breuk zijn voor de bekende Arnhemse voetballer.

SML moet hierdoor de Ronaldo van Arnhem mogelijk maanden gaan missen. Mohamed is een voormalige zaaltvoetbalinternational van Oranje en is een geboren en getogen Arnhemmer.

Hier adverteren kan al vanaf €50,-


Related Articles

Annenin intihar etmek isteyen kızına tepkisi çok ilginç

16 yaşındakı lise öğrencisi (B.N.A) salı günü dördüncü kattaki evinden intihar etmek istedi. 

Geen treinverkeer van Arnhem naar Nijmegen vanwege herstelwerkzaamheden

ProRail gaat weer werken aan het spoor tussen Arnhem en Nijmegen waardoor er drie dagen lang geen treinverkeer mogelijk is.

Advocaat Cem Cakir stapt over naar Ozkara Advocaten

Advocaat Cem Cakir, geboren en getogen in de Achterhoek, maakt per 1 november 2019 de overstap van Brands Advocaten naar

Geverifieerd door MonsterInsights